Zoeken naar ste*

Uw zoekactie voor ste* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Max 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw heeft tijd en goesting? Elke vergoeding bespreekbaar
Welke jonge vrouw (ts 18 en 40) heeft tijd en goesting om me eens in de watten te leggen. In principe enkel pijpen, maar er mag wat bij: teasen, spelen, masseren ... Zou voor bij mij thuis zijn. Presenteer jezelf, stel een afspraak voor (hoe lang en evt wat je kunt doen) en plak er een prijs op. Voor de juiste vrouw met een plezierig voorstel is elke vergoeding bespreekbaar.  
Geile poes 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile meid zoekt lekkere date
Geile meid van 25 wilt haar vibrators vandaag inruilen voor het echte. Stuur je mij een leuk voorstel en dan zien we elkaar straks ? Enkel Gent !!  
Tom 40 jaar Antwerpen - Wilrijk
Sportieve jongedame gezocht voor date
Ik ben specifiek op zoek naar een jongedame die sportief is. Bij voorkeur actief in handbal of hockey. Dit om 2 redenen. Voor een seksdate en/of om mij te vergezellen naar een wedstrijd. Vergoeding door jou te bepalen. Zijn er nog fantasieën die ik werkelijkheid wil laten worden? Ik zou graag eens willen daten met een stewardess of een leerkracht. Leeftijd van geen belang. Gezien ik via deze weg al heel wat leuke jongedames heb mogen leren kennen en voor meerdere afspraakjes probeer ik het opnieuw. Reageren met foto is een must em waarvoor je open staat.  
Jonge man 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge man zoekt leuke dame of koppel
Welke dame of koppel wil eens met mij afspreken? Ik kan verplaatsen (afstand is geen probleem) en ontvangen. Alles safe. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleide jongeman, 1m83, zeer slank, donkerbruin haar. Geen snor, baard, bril of buik. Graag ontvang ik een e-mail met een korte beschrijving, een voorstel en een foto. Vervolgens kan ook een foto van mij volgen. Hopelijk tot snel!  
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek vrouwtje 20+ tot 65+ in het waasland
Welk vrouwtje ontvangt of komt langs in het waasland en wil haar borsten en poesje laten zien enz voor ( 100€ ) en wat vingeren en tepelzuigen en die mijn penus wil masseren tja een oudere man heeft ook nog nood aan wat sex sms of email je voorstel altijd van harte welkom grtjs  

Zoek vrouwtje  20+ tot 65+ in het waasland
Joppe 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jij een echt sletje zijn?
Wil jij eens een echte slet zijn? Wordt jij geil bij de gedachte dat een vreemde kerel zonder veel bla bla je bepoteld, je uitkleed, je op je knieën dwingt om zich te laten pijpen. je als afneukslet gebruikt en als hij er genoeg van heeft wat briefjes in je mond steekt en doorgaat. Dit bij je thuis, hotel, auto of zelfs outdoor kan voor mij. Leeftijd en regio zijn niet echt van belang. Geiligheid en sletterigheid des te meer. Stuur mij asap als jij zo iemand bent.  
Jeroen 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge zakenman zoekt vrouw of koppel
Zakenman is op zoek naar een geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
Koen 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Toekijken of....? Wat jij zelf wilt...
Welk meisje, vrouw wil toekijken hoe ik mij aftrek? Uiteraard in de auto.. we spreken een plek in Sint-niklaas 9100 af, ergens op een parking. Uiteraard mag je zelf ook mee doen of elkaar helpen?.. En natuurlijk word dit ook vergoed(maar geen woeker prijzen)! Je laat maar iets weten van jouw prijs. Wel enkel dames! Ikzelf ben 28 jaar, 1m70, 64 kg, geschoren 17 cm. Stel je zelf ook graag even voor. En voor allebei discretie geboden aub. Dit staat hoog in het vandaal ook hygiëne aub. Sint-Niklaas 9100 parking of ...  
peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
kan je wat zakgeld gebruiken?
ben je vrij vandaag en kan je wat zakgeld gebruiken? stuur gerust een voorstel en we zien wel of het matcht. geen extreme dingen en wederzijds respect.  
chris 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil
zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil gebruiken tegen fvg , gebruiken bij tv als voetsteun , er naar believen mee amuseren onder je blote voeten en tussen tenen prutsen etc ,eelt en zweet van voeten naar believen aan wrijven en schuren , erop gaan staan met blote voeten (is stevig toestel) en je zit r niet mee in dat ie misschien kan stukgaan onder je gewicht en dat ie kan vuil worden van zweterige en eelt voeten en ongewassen voeten na werkdag of dag in schoenen ,geen probleem als u zweetvoeten heeft , zelfs erge zweetvoeten en of zgn stinkvoeten , en veel harde huid en eelt ook welkom uiterlijk geen belang al weet ik wel graag wie achter de voeten zit , dus graag maat voetjes en wat info over de voetjes of voeten en foto van de blote voeten en voetzolen aub en foto van jezelf , ik reply dan met foto van mij , we bespreken dan de fvg en ik leen hem uit aan je blote voeten  

zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10