Zoeken naar stel

Uw zoekactie voor stel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jim 33 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie zin?
Ik ben op snelwegparking in groot bijgaarden. Wie zin? Doe een voorstel....  
Jef 67 jaar Antwerpen - Malle
soft
Wie kan ontvangen en laat mij soft en geil genieten? Graag uw voorstel.  
Zuigslet 27 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Pijpslet
Ikzelf 27 jaar. Ik ben nu beschikbaar en kan direct langskomen. Ik stel mijn mond tot uwer beschikking. U beslist hoe hard of zacht, hoe diep en in welk standje je je lul in mn mond duwt. Je mag mijn volledige gezicht onderspuiten, en als ik kan douchen mag je zelfs plassen. Jij beslist alles, een orale slaaf als het ware.  
gisteren
Cd julie 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Cd Julie wandelt terug
Hallo, vanaf morgen.zal ik terug gaan wandelen in een bos, bezienswaardigheid of natuurreservaat. Onder mijn t shirt en trainingsbroek draag ik nylons (stay ups of jarretelles) string en bh met nepborsten. Op een rustig plaatsje of aan een bankje kunnen mijn schoenen even uitgedaan worden zodat mijn nylonvoetjes mooi zichtbaar zijn. Heb eventueel ook damessandaaltjes mee voor op zeer rustige plaatsen. Wie wandelt er mee? Tijdens de kleine wandeling mag je mij ongeremt overal bekijken, betasten,voelen, jou pik tonen,...op een rustig plaatsje kan mijn broek ook even naar beneden om mijn string, billetjes en kousen te bekijken. Na de wandeling, bij klik, kan je mee naar mijn huis om verder te spelen. Klaarkomen doe je op mijn gezichtje. Op aanvraag draag ik ook een buttplug en ben ik neukbaar met condoom. Stel je deftig voor en ik geef je het uur en de waar ik ga wandelen. Wandelingen op maandag, dinsdag en vrijdag in de voormiddag of namiddag. Zusjes zeker welkom. Groetjes  
gisteren
Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
gisteren
paul 64 jaar Antwerpen - Turnhout
nog steeds op zoek
Langs deze weg ben ik op zoek naar een leuke man uit Turnhout of directe omgeving . Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets moois in alle discretie op te bouwen. Liefst ook iemand die vrijgezel is net als ik. Samen seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd speelt voor mij minder een rol. Zelf ben ik 64 j. en heel verzorgd. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in Turnhout en kan me altijd vrijmaken. Stel je uitgebreid voor met wat je wil en wat niet kan.Op een korte repliek of bij geen interesse zal ik niet antwoorden.  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige _top_ fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen in de buurt voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
gisteren
Xxx 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fun
47 versa zoekt leuke date waar veel kan en niets moet. Bot, top of versa welkom. Pijpdate kan ook. Openminded. Doe gerust voorstel. Ik ontvang.  
gisteren
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
gisteren
Bart 54 jaar Zeeland - Hulst
Iemand vrij morgen voormiddag.
Welke man kan morgen om 9u ontvangen, Om gewoon met respect voor en van elkaar Te genieten . Wie heeft er een leuk voorstel . Liefst omgeving hulst,stekene,klinge, clinge .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10