Zoeken naar stel

Uw zoekactie voor stel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

leon1007 70 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
spontane man zoekt warme en gezellige vriende stel
goede morgen hier ben ik 70 jarige man zoekt een leuk vriende stel waar mee ik de wereld kan ondekken in alles wat leuk ontspaane en lekker is daar is ook leuk praten en elkaar ondekken in de liede ik ben 178 niet heelo mager maar wel gezond ik kan goed luisteren en heb een goed kijk opn het leven mag ik jullie uitnodigen voor een dinner dank u leon xxx  
playtime 38 jaar Antwerpen - Kasterlee
leuk stel of v op maandag 29/4 overdag?
hallo, ik ben een slanke sportieve man, eind dertiger. Regio antwerpse kempen. Ik ben 184cm groot 72kg slank. Kort haar blauwe ogen , weinig behaard en goed dik voorzien. Uiteraard hygiënisch en discreet. Goed niveau en eerlijk. Op zoek naar een leuk actief stel voor aangename doe date. veel kan niets moet. jullie: actief geil stel, doeners, liefst zaadgeil en meermaals spelen. Interesse laat gerust iets weten, graag reactie met (anonieme) foto en telnr voor vlot contact. nog vragen stelg gerust.  

leuk stel of v op maandag 29/4 overdag?
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem 0485641982
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
Gentleman 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Levensgenieter zoekt levensgenieter(s))
Wonende aan de rand van Brugge start ik mijn zoektocht in de ruime regio naar een leuke lady of aangenaam stel voor fijne ontmoetingen. Gewoon stijlvol genieten... champagne, massage, spelletjes, ... uitdagen, durven, doen... en als de klik er is kan er meer... en als die klik niet wederzijds is gebeurt er niks ... respect blijft heel belangrijk. Mocht jij/jullie een ontmoeting zien zitten met een aangename man die graag de tijd neemt om de dingen rustig aan te doen ... het genieten daarna is vaak ook intenser dan... ik ben vaak beschikbaar. Intiem geschoren, sportief gebouwd, respectvol, beleefd, welopgevoed, hoger opgeleid en niet-roker... kortom, iemand met geduld manieren en gouden handen.  
Envie 60 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Mistery
Dag leuk tel!!!!!!! Op zoek naar een toffe, gezellige, tedere tweede man om jullie een dubbel fijn moment te bezorgen? Stuur me een berichtje en ik stel me een beetje extra voor aan jullie. Ik ben 61 jaar, vlot, aangenaam, zacht, teder, sensueel. Ik ben heel vrouw gericht. Haar het fijnste orgasme bezorgen is wat ik graag doe en waar ik voor open sta. Is je interesse gewekt, dan krijg ik graag jullie mailtje.  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
man zoek een koppel
Hey, ben zoek een koppel om samen te genieten. Alles met respect voor elkaar. Alles kan/niets moet. Discretie verzekerd. Leeftijd onbelangrijk. Kan ontvangen en verplaatsen. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. grts  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Rijpere man 53 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Stolen moments
Welk (gelegenheid) stel werkt in de hoofdstad en zoekt net als ik een gestolen moment tijdens de werkweek. Ikzelf ben een rijpere man van 55+, hoger opgeleid, verzorgd en sportief. Respect en discretie zijn vanzelfsprekend !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10