Zoeken naar stellen

Uw zoekactie voor stellen leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Massage 31 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Erotische Massage…?
Hoi, Ik zoek iemand die professionele erotische massages geeft… Iemand die lief en zorgzaam is, die me ook goed op mijn gemak kan stellen, ik ben nogal verlegen voor nieuwe contacten… Graag een voorstel met foto en regio, liefst niet te ver, als ik je kan ontvangen zoveel te beter, ik woon alleen. Stel maar voor en laat je gaan…  

Erotische Massage…?
17 dagen
Bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Rustige ruk en pijpdate
Ik zoek een relax knuffel pijp date. Ik ben bi ingesteld en verlang naar gezellige intieme momenten.wat stellen jullie voor.ik hoor het wel.  
18 dagen
Stef 32 jaar Antwerpen - Arendonk
Wie houd net als ik van wat soft plezier onder vrienden?
Wie is net als ik 99% hetero,maar wil met die andere 1% ook wat doen? Laat het me zo stellen,ik ben een gewone mannelijke man,val op vrouwen,maar vind het enorm geil als een man me opgeild en er dan een hand/blowjob op volgt! Hou van blowjob krijgen,maar bij de juiste klik wil ik er één geven ook...maar hoeft zeker niet! Bij klik zijn er mogelijkheden,ook eventueel voor regelmatig! Groeten bi boy...  
Yannick 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28m zoekt slaaf voor brown shower
Welke bdsm slaaf wil zich kandidaat stellen om zich aan deze atletische kerel (1m83 76kg) te onderwerpen als toilet slave. Ik verplaats.  

28m zoekt slaaf voor brown shower
21 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
  1   2