Zoeken naar stevig*

Uw zoekactie voor stevig* leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
Likslaafje 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die geil staat en graag een stevige pik in haar kutje voelt. Ikzelf ben 1m82, slank en groot geschapen. Intiem geschoren en met weinig lichaamsbeharing. Ik lik graag een poesje dat verlangend is... graag laat ik je ook alle hoeken van de kamer zien tijdens verschillende neukstandjes... Ik ben een zeer verzorgde man, alles is in orde en netjes... Geen extremen of brutaliteiten, ik ben aangenaam in de omgang en hou alles respectvol en discreet. Graag hoor ik meer van je!  
Mook 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor vandaag op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Jo met de banjo 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jo met de banjo...
... zoekt een Lien met een mandoline om samen muziek te maken en de pannen van het dak te spelen. Ik speel graag de eerste viool maar heb er ook geen probleem mee om jou als dirigent blindelings te volgen. We kunnen zonder problemen īs namiddags bij mij thuis in Antwerpen naar hartelust repeteren. Naast de banjo ben ik ook behendig met de blokfluit (de gewone versie, niet de donkere alt-variant) en hanteer ik heel graag de maracas. Het repertoire strekt zich uit van zacht klassiek over hip, hop en hup met de geit tot de stevigere knuffelrocksongs van de 80ies en 90ies. Uiteraard is er plaats voor eigen inbreng en zo nu en dan zelfs een solo. Toch zal de nadruk liggen op duetten, onder, naast, en boven elkaar. Dus heb jij ook nood aan wat meer muziek in je leven, reageer dan zodat we samen partituren kunnen schrijven en symfonieën componeren waar de vonken van afvliegen. Mijn solsleuteltje kijkt reikhalzend uit naar je bericht. Een Kaatje met een mondharmonicaatje mag ook reageren.  
Horny One 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hofstade
Geile dates
Hey, ben er 40, 1m80, 80kg, verzorgd, gespierd, discreet, stevige pik en op zoek naar een leuke dame om spannende momenten mee te beleven. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Tot snel;-) Xxx  

Geile dates
10 dagen
JongeGast 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Buitenspeelmaatje/sletje
Hier een normale, jonge kerel van 31 jaar, sportief gebouwd, goed tot stevig voorzien, uithouding, discreet, respectvol en hygiënisch. Op zoek naar een meid , leeftijd van 18 tot een 40 liefst maar je weet nooit, om gewoon af en toe fun te hebben. Ik vind outdoor super geil. Profiel dat ik zoek: +18, aantrekkelijk, open minded, avontuurlijk ingesteld, geil, uitdager,... Denk je dat uw profiel matcht met het mijne? Reageer dan zeker met een foto van jezelf, eerste foto mag zeker normaal zijn (meer mag altijd maar de ontdekking is leuker:) ) , en wat uitleg over jezelf. Regio Roeselare maar ik verplaats tot een aanvaardbare afstand.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden)dame wilt is lekker stevig verwend worden.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden)dame wilt is lekker stevig verwend worden.
Mitch 60 jaar West-Vlaanderen - Menen 0476689132
Pik voor het weekend en meer
Stevige lul zoekt geil en nat gezelschap, jong, belegen of ouder, mag gerust ook behaard zijn, ook voor trio, groep en meer XX  

Pik voor het weekend en meer
  1   2   3   4   5   6