Zoeken naar stuur

Uw zoekactie voor stuur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Pijpdate vnv
Hey ik 39 73kg 17*5 zoek iemand die vnv kan ontvangen voor wederom pijpen. Leeftijd speelt geen rol niet te dik en liefst zo haarloos mogelijk en heel discreet kunnen zijn met wederzijds respect. Ben je bottom dan neuk ik jou mss als de klik er is. Wel met condoom. Stuur je status met wat uitleg naar me en natuurlijk foto of foto's ook natuurlijk 😜 wel van kortrijk harelbeke deerlijk zijn.  

Pijpdate vnv
Jero35 36 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke date
Hallo, ik ben een man van 35/180/95 geen baard bril of snor. Ik zoek een leuke date voor donderdag. Bedoeling is dat de date volledig rond mij gaatje draait. Ik breng dildo’s en plugs mee. U vingers en pik (safe) zijn ook toegelaten. Date zal doorgaan op carotel Lubbeek. Wie wil met me spelen ? Bij vragen stuur je me maar een bericht. Groetjes  
RapeBoy 42 jaar Antwerpen - Schelle
Anoniem en discreet
Welke mannen komen deze slet/slaaf/hoer anoniem en in alle discretie aanpakken? Veel kan, vernedering/spanking/cbt/bodywriting/rapeplay/… maar alles 100% anoniem dus. Laat maar weten wat je wil doen ermee, bijna niets is te gek. Meerdere tops tegelijk die hem gebruiken is uiteraard een extra voordeel! Stuur stats en voornamelijk UW wensen door, en zorg dat je mailadres correct is ingevuld voor antwoord!  

Anoniem en discreet
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang man
Ik ontvang deze morgen in kortrijk, ik pijp en trek je tot je spuit, ik streel terwijl ik pijp, aan je ballen en je kontje, aan je billen streel ik ook graag, je mag heerlijk klaarkomen in mijn mond, graag een fris gewassen pik, tongen doe ik ook graag maar moet niet, stuur mij bericht met jou stats aub en we spreken af, ik laat me ook betasten overal en eventueel meer, ik ben man 58 180 90 17  

Ik ontvang man
S&S 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Pijper/bot gezocht
Koppel 44 176 80 17 en 47 176 76 20 worden graag gepijpt door kerel max 42j niet te struis..zijn ook top dus kan ook safe meer.. Jij interesse stuur stats en eventueel foto en wie weet proef voel je ze straks.wij ontvangen enkel  

Pijper/bot gezocht
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Geile hetero wil zaad als glijmiddel
Iemand zin om mij een potje met sperma voor de deur af te zetten waar ik mezelf mee kan rukken vanavond.. stuur me voor meer info.  
Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met versa/bot
Hey, zoek leuke date dit weekend met versa/bot, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesse & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met versa/bot
Chubby 35 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Chubby zkt top
35/1m73/120kg Morgen paar uur alleen, iemand zin om langs te komen? (Tussen 13u en 15u ongeveer) Pijpen, likken, rimmen, tongen, vingeren, neuken, ... Stuur maar berichtje wat je zou willen doen en misschien zien we elkaar morgen ;-)  
Pijpen 48 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Iemand nog zin in...
Wie komt langs om zich te laten pijpen of meer? Stuur maar een mailtje indien interesse.  

Iemand nog zin in...
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10