Zoeken naar te sletje

Uw zoekactie voor te sletje leverde 12 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie heeft een sletje dat wat wil/moet bijverdienen?
Welke man heeft een kinky sletje/slavin/hoertje dat dringend wat moet bijverdienen? Heb volgend aanbod voor jou: je stelt haar ter beschikking voor een duurtijd van 30 tot 60 minuten, vooraf af te spreken wat kan of wat ze moet toelaten. Dit in ruil voor een mooie vergoeding; heb hiervoor een bedrag tot 400-450 euro voor over. Bij interesse een duidelijke beschrijving van wie je aanbiedt, eerste voorstel van wat kan/moet en de gevraagde vergoeding.  
geil 39 jaar Antwerpen - Zoersel
350 euro voor jong sletje
Welke studente wil er zich eens een echt sletje voelen in ruil voor €350? Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden!  
11 dagen
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie biedt zijn sletje aan? Zeer ruime vergoeding.
Zoek een man die in het bezit is van een echt geil onderdanig sletje en haar wil aanbieden in ruil voor geld. Ik wil graag je slet huren voor een vergoeding tot 500 euro. Het wordt misschien tijd dat je slet wat extra geld binnenbrengt als slet of hoertje. Je slet of hoertje komt in aanmerking als ze jonger is dan 30-35 jaar, gehoorzaam is en open staat voor wat jij haar vraagt en beveelt. Wat dat is spreken wij onderling af; ik hou mij aan de afspraken en zij gehoorzaamt mij. Graag duidelijke voorstelling van je slet en haar mogelijkheden.  
12 dagen
Gentle Master 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man biedt zijn sletje/hoertje/slavin aan?
Heb je als amateurpooier de beschikking over een geil amateursletje/hoertje/slavin die je ter beschikking kan stellen van een vreemde man? Leeftijd en uiterlijk zijn van ondergeschikt belang, belangrijk is dat ze als een geil kinky sletje aangeboden wordt. De voorwaarden en grenzen worden met jou besproken en vastgelegd. Ik hou me strikt aan de voorwaarden als jij er voor zorgt dat zij dat ook doet. Ik besef dat dit niet echt goedkoop zal zijn maar daar geraken we wel uit; in functie van wie, wat en hoe zal de vergoeding bepaald worden. Om snel een keuze te maken graag een beschrijving van het sletje, een eerste voorstel van de mogelijkheden en prijs, samen met een gewone (onherkenbare) foto. Indien ok dan laat ik je concreet weten hoe ze in aanmerking kan komen en hoe we verder afsreken.  
12 dagen
geil 39 jaar Antwerpen - Zoersel
350 euro voor jong sletje
Welke studente wil er zich eens een echt sletje voelen in ruil voor €350? Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden!  
Sofia 29 jaar Antwerpen - Boom
Geil
M'n blond 29 jarig sletje wil zich graag sletterig aankleden en door een onbekende man laten neuken tegen een (hoge) vergoeding. Welke sportieve man wil bij ons thuis langskomen om haar poesje stevig te neuken en over haar borsten te spuiten? We kunnen aanstaande zondagnamiddag ontvangen.  

Geil
16 dagen
Genieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extraatje voor studente, jonge vrouw of jong koppel
Ik heb hier een mooie vergoeding in ruil voor een spannende date met een studente, jonge vrouw of jonge vrouw van koppel. Jij bepaalt wat je wil! Hoe lang wil je daten (15 of20 min, half uur, uurtje,...). Wat kan er voor jou (cardate, pijpdate, sexdate, rollenspel, sexspel,...). Hoeveel wil je er voor (100 of 200 misschien wel 300, 400 euro). Kan gaan van een softe pijpdate tot een sexslet/slavin die zich ter beschikking stelt en alles wat daar tussen ligt. Stuur een mail met wat uitleg over jezelf en een voorstel; we bekijken dan samen het voorstel. Je laat ook weten welke vergoeding bij je voorstel hoort. Je bent jonger dan 30 jaar, bent te vinden voor spanning en bent op erotisch vlak ruimdenkend. Heb ook voor een geïnteresseerd sletje een taboeloos sexspel met een inzet van 500 euro... Zijn jullie een koppel dan zoek ik geen trio maar wel een rollenspel rond haar opgebouwd.  
18 dagen
geil 39 jaar Antwerpen - Zoersel
350 euro voor jong sletje
Welke studente wil er zich eens een echt sletje voelen in ruil voor €350? Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden!  
19 dagen
Gentle Master 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw (koppel) voor figging en variante, geen intiem
Zoek vrouw die in is om haar kutje onder handen te laten nemen door middel van figging en andere. Mooie ruime vergoeding, geen intiem. Man mag zijn onderdanig sletje ook aanbieden.  
19 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje met amateurpooier
Heb je of ben je een amateurhoertje dat regelmatig kan ter beschikking zijn van een zakenman? De amateurpooier en/of amateurhoertje bepalen de grenzen en mogelijkheden en natuurlijk ook de gewenste vergoeding. Bij voorkeur is het sletje jonger dan 30 jaar, houdt ze van sex en is ze kinky en ruimdenkend. Indien je als pooier je amateurhoertje aanbiedt is het om ze ter bechikking te stellen, ik zoek geen trio. Bij interesse graag de gegevens van het sletje, voorstel en gewenste vergoeding.  
  1   2