Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michellexx 33 jaar Antwerpen - Mol
Iemand vanavond in de buurt van Eindhoven? Parkeerplaats-date gezocht!
Is er vanavond een Belgische gast in de buurt van Eindhoven aanwezig? Wil graag eens een geile kerel spuitend over me klaar zien komen. In mijn fantasie zijn het er meerderen maar voor een eerste keer is wellicht 2 al even genoeg ;-) De enige voorwaarde is dat mijn vriend toekijkt (neemt niet deel) en hij, uiteraard niet herkenbaar (geen gezicht in beeld van jou) stukjes mag filmen. Hoop dat je lekker spuitend half in mijn mond of over mijn borsten klaarkomt. Het maakt niet uit of je oud of jong bent. Liever juist geen sportief fotomodel zodat ik echt eens kan ervaren hoe het voelt om een cheap trailer slut te zijn. Het zou wel mooi meegenomen zijn als je een redelijk dikke lul hebt die normaal gesproken best wat eruit kan laten spuiten (lijkt me zó geil!). En mocht de afspraak vanuit beiden bevallen kunnen we vaker afspreken. Wellicht dan op een betere locatie zoals in een hotel/thuis zodat je meer tijd hebt en all the way kunt gaan. Voor nu is het vooral de vlugge slutty ervaring  

Iemand vanavond in de buurt van Eindhoven? Parkeerplaats-date gezocht!
Unknown 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Friend with a lot of benefits
Ik ben een 40jarige, ietwat volslanke vrouw die op zoek is naar een leuke man om op regelmatige basis plezier mee te beleven. Iemand die graag de touwtjes in handen neemt, bij voorkeur hoogopgeleid en groter dan mezelf (1.77m). Ik heb lang bruin haar, hou van plezier maken en lachen. Er is iets teveel werk en te weinig plezier de laatste tijd, dus wie helpt me de balans in evenwicht brengen? Discretie is belangrijk.  
10 dagen
Dame41 41 jaar Antwerpen - Edegem
Geil met stijl
Dag heren, ik ben een lieve single dame (met rondingen). Geen tijd voor of zin in een klassieke relatie met bijhorende verplichtingen, maar ik mis wel intimiteit. Daarom ben ik op zoek naar een niet gebonden man voor fwb. Jij bent 38-47, uit het antwerpse, niet roker, met niveau, west-Europese afkomst. Je kan je vrij maken s avonds of in het weekend. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Graag je reactie met herkenbare foto en een woordje uitleg. Eerste afspraak sowieso op neutraal terrein. Geen reactie = geen interesse.