Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meestal zondig 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man gezocht
Wij zijn een jong uitziend slank koppel die op zoek zijn naar een stijlvolle sportieve knappe man. Ze is een mooie slanke blonde milf en hij een charmante ruimdenkende, niet bi sexueel man. Wij zoeken geen eendagsvlinders, maar een huisvriend om samen de vrouw te verwennen op regelmatige basis. Dit tijdens de werkweek overdag of s’avonds. Wij bieden discretie, hygiëne en safe sex en verwachten dat ook. Wij kunnen ontvangen bij ons thuis te Antwerpen of ons verplaatsen op voorwaarde dat de locatie een aangename omgeving is. Het is geen hop en af situatie, we nemen onze tijd voor ons allen, om naar een ontspannen spontane aangename sfeer te gaan. Vrouwtje kleed zich graag sexy. Reageer met herkenbare foto en voeg jullie stas bij en een inhoudelijke reactie waar we kunnen inschatten op jouw persoonlijkheid. Alleen onder deze voorwaarden komt er van ons een antwoord. (onze foto’s zijn recent)  

Leuke man gezocht
Jenn & Josh 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvol koppel zoekt klassevolle man met XXL
Wij zijn een mooie stijlvol koppel veertigers en zoeken een deftige stijlvolle man in maatpak die een haarloos lichaam en schaamstreek heeft en die vooral een enorm dikke pik heeft en dan vooral zijn eikel (onze fetish). We ontvangen je bij ons thuis voor een spannende avond, beginnen met een drankje, elkaar wat teasen in de jacuzzi en als de klik er is een geile avond met drie. Ervaring is niet belangrijk als maar leuk en spannend is. Indien je massage skills hebt is zeker ook een pluspunt. Graag mailtje met wat meer over jezelf, herkenbare foto + bewijsfoto van je XXL. Gelieve niet onze tijd te verdoen aub ... enkel te reageren als ook echt durft te komen.  

Stijlvol koppel zoekt klassevolle man met XXL
M&M 44 jaar Noord-Brabant - Breda
17 mei overdag MMV!
Heren, Mooi, slank, sportief en actief koppel had een afspraak welke heeft af moeten zeggen. Wie heeft morgen 17 mei zin en tijd? Wij zoeken verzorgde man liefst wat groter geschapen die in de middag een geil trio wilt in een hotel in Breda! Gr. M&M  

17 mei overdag MMV!
28 dagen
Petregiana 48 jaar Antwerpen - Westerlo
Iemand zin in een leuke trio?
Wij zoeken voor vrijdagavond/nacht 12'mei een extra man of koppel om samen leuke dingen te doen Wij vr 47 m58 beiden sportief heel verzorgd niet rokers Jij: geen lichaamsbeharing , heel verzorgd , netjes gewassen, slank en tijd hebben die avond/nacht Stuur u foto en telnr dan nemen we contact met u op Tot vrijdag  
Koppel 47 jaar Limburg - HASSELT
HEEL BELGIË of NL
Wij knap stijlvol koppel zoeken twee of drie vrienden van elkaar die tussen 23 juli en 30 juli ook in benalmadena Spanje verblijven, wij willen jullie graag ontmoet in een café of disco tussen Malaga en marbella en bij een goede klik mogen jullie met ons mee naar onze mooie grote villa met mooi groot zwembad erbij om haar daar samen goed onder handen te nemen. Geen gefake of foto jagers maar doeners gezocht graag Willen wij foto’s zien van jullie gezicht lichaam en gereedschap is niet van belang maar willen wel een bewijs (document) zien dat jullie in een hotel of elders verblijven rond die tijd.  

HEEL BELGIË of NL