Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Janne 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven 0456219871
22 jaar knap gespierd , 75kg , African boy massage | samen nr privé kamer in Leuven
Hallo ik zoek stiekem een romantische relatie met knappe man waar we elkaar niet meer kunnen missen en verlangen om elkaar te zien. Elkaar diep in de ogen kijken en voelen dat er op elk moment , iets spannend kan gebeuren , maar toch zijn we allebei beetje verlegen en nemen we de tijd. Tegenwoordig wil iedereen alles snel , snel seks , snel kussen. Neen is niet leuk ! Massage voor 80 euro is prima , ben student kan altijd beetje geld gebruiken. Op termijn gewoon zoek ik Friends with benefits en zonder geld gewoon sekse ;) Ik zoek maar 1 iemand , dus ik Blokkeer veel mensen die naaktfoto's sturen , of die om seks vragen. Gewoon normaal sturen en spreken met me also je gewoon iemand beter wil leren kennen en van een massage kan genieten van iemand die er heel goed in is en je een centje gunt. Kus .  

22 jaar knap gespierd , 75kg , African boy massage  | samen nr privé kamer in  Leuven
bolleken 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0479196463
prive ontvangst
Ik ben een lieve dame die tijd heeft om nette en correcte mannen privé te ontvangen te Aalst en hen een heerlijk moment te laten beleven (geen club) Berichtje enkel via WhatsApp app graag Van maandag tot vrijdag Douchemogelijkheid intiem met condoom / pijpen kan zonder Enkel op afspraak op weekdagen geen weekends Als je snelle date wil graag 1uur op voorhand bellen Bij niet kunnen nakomen gelieve te verwittigen Afspraken via watch app nachtelijke bellers word niet op gereageerd  

prive ontvangst
Wim 54 jaar Antwerpen - Balen
Relax massage voor mannen en jongens door masseur verwend .
Door aanraking echter kom je dichter bij jezelf. Neem even tijd voor je zelf en laat je mee voeren in een hart verwarmde massage. (Mi-Time) Professionele masseur. Ik heb een eigen unieke stijl opgebouwd door de jaren heen. En masseer je met totale overgave. Positieve effecten op stress .Zelfs de kans op neerslachtigheid en depressie verkleinen. Op een zeer zachte manier met een totaal hoogtepunt van lichaam en geest. Ik masseer je met totale overgave . Voor elke man, hetero,homo, bi of open minded hetero (bi-nieuwsgierig). De massageruimte is sfeervol, schoon en warm. Beleef een ultiem verwenmoment met warme olie en geniet man. 50€ per uur. Met 1u30 = 70€ kan je het meest genieten. 2 uren massage.90€.Hygiëne staat hier hoog aangeschreven. Zweedse ontspanning -sport- Breus,gezichtsmasker-kruidenstempels – warme energiestenen gelaatsbehandeling (masker) counseling,fibromyalgie, Burn-Out.+ tips en gesprek enz. Maak je wensen bespreekbaar. Ik stuur telefoonnummer na jou  

Relax massage voor mannen en jongens door masseur verwend .
Tom 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Even tijd voor jezelf
Dag dames, mijn naam is Tom, wie van jullie heeft nood aan wat genegenheid, een aanraking, een babbel, intimiteit, jullie mogen het zelf invullen. Even tijd maken voor jezelf. Enkele van mijn eigenschappen zijn in de eerste plaats respect, hygiëne en discretie. Verder ben ik beschaafd, zorgzaam, ..... Geďnteresseerd om meer te ontdekken?  

Even tijd voor jezelf
Gun het jezelf… 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Uitsluitend voor vrouwen/cuckoldkoppels ;-)
Net zoals mannen wensen vrouwen evenzeer dat aan hun verlangens wordt voldaan en gaan ze des te meer zelf op ontdekking. Soms niets sexueels, maar enkel de volledige aandacht en aanwezigheid van een charmante verzorgde man om wat tijd mee door te brengen. Een moment beleven waar je door je drukke job/gezin geen tijd voor hebt, of het gewoonweg niet matcht met ‘wie je bent voor de buitenwereld’. Gun jezelf dat moment en maak dat ene verlangen waar, tussen die 4 muren. Gezelschap, pure lust, een vluggertje, een massage,… 40jr, zeer verzorgd voorkomen,ervaren, professioneel bezige bij, met de wens dit ernaast te doen, in relatie (partner op de hoogte). Mail voor verdere info en maak je persoonlijke verborgen wensen/fantasieën bespreekbaar, we voeren ze samen uit. Vergoeding ivm de fantasie/tijd. Ook als koppel te boeken (v bi-schierig). Cuckoldstellen welkom(Bull) Discreet, betrouwbaar, full-hygiëne. Geen mentale/fysieke bevrediging…geld terug!  

Uitsluitend voor vrouwen/cuckoldkoppels ;-)