Zoeken naar tong

Uw zoekactie voor tong leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
bottom zoekt lekkere daddies vanaf 55plus
Hallo, ik slank sportief 38 183 67kg kale paal, ballen en kont. Zoek voor deze avond lekkere daddie(s) die ik ontvang in centrum antwerpen. Ik zit geknield om jou/jullie te zuigen. Als je spuit zit ik met open mond en spuit je/jullie over m'n gezicht en tong! graag reactie met stats en foto van je paal. Enkel voor deze avond.  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top slank blond 50j lul 16.5 zeer proper ik wil Rukken lul pijpen je ballen zuigen je hekkel met mijn tong laten genieten heb zin in zaad Leeftijd speelt geen rol wel hygiëne  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
28 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
38 bottom zoekt daddies
Hi ik ben 38 186 70 en zoek daddies, voor vanavond. Voorkeur voor lekkere kale lul die ik mag lekker zuigen. Spuiten mag je op op mij, m'n gezicht body.... liefst zit ik op m'n knieeen en spuit je op m'n tong, slikken doe ik niet. Reactie met stats en foto mss . Nadien kunnen we via whatsapp afspreken.  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
29 dagen
Neuktee/bottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Bottom/neukteef zoekt dominante top om geneukt te worden.
Ij ben een jonguitziende zestuger en. Ben op zoek naar een dominante top. Ik ben bottom en neukteef. Trefwoorden: grondig en diep geneukt worden, tongzoenen, pokken en gepijpt worden amaalplay, kint oprekken. ik heb tieten en ietwT vrouwelijk lichaam. Ik kan ontvangen want ik woon alleen. Kan ook verplaatsen.  
29 dagen
Johanbi 55 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi’zoekend
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
29 dagen
Jean55 68 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpen in sexcine
Morgen tussen 11 en 13 wil ik liefst +50 pijpen in sexcine coconuts,oude leeuwenrui te Antwerpen.Kus,tong,pijp,rim,tepels… ik doe het.Ikzelf geen erectie meer.heb poppers bij.  
30 dagen
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u zin het in mijn mondje of tong. Bi, hetero welkom uiteraard  
30 dagen
zuigerke 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
waar stop ik?
ik rij straks van menen richting diksmuide, waar stop ik om iemand leeg te spelen met handen, tong en mond tot je klaar komt en spuit in mijn mond.  
30 dagen
Jean 53 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
morning
Bi versa 1.7 65 15. Massage tong tss 8 en 11u verplaats  
  1   2   3   4   5   6   7   8