Zoeken naar top

Uw zoekactie voor top leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nog steeds maagd 50 jaar Limburg - Bilzen
Hoop eens echt verwend te worden met een massage en zoveel meer?
Hoop nog steeds eens een eerste date te bekomen met een deftige nette verzorgde en goed voorziene bi-topmasseur of top ingestelde CD-lover die alles veilig en safe zou willen doen,en me eens op een respectvolle manier zou willen inwijden,bespelen en verwennen?Wie is hier niet fake, deftig aantrekkelijk en kan aan het gevraagde beanwtoorden zonder me met een besmetting op te zadelen? Ik ben een verzorgde man of CD.Maar dus nog geen enkele date gehad en dus nog steeds maagd.Wie is bereid om er veilig en safe verandering in te brengen.Graag een niet kalende man of CD-lover zonder baard of snor en intiem ook liefst glad.En geen roker of drinkers. Ook een koppel of een versa zus of twee die me willen inwijden mogen reageren? Wel moet respect,discretie en 100% gezond zijn en blijven gegarandeerd zijn.xxx  
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor deze namiddag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top/versa, graag ook andere origine - 42 190 82  
Bot4Top 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontmaagd jij mij?
Bi, 31 met maatje meer 1m77, 112kg zoekt vaste Top man voor anaal ervaring. Heb je zin om onervaren anaal te ontmaagden met geduld en respect? Sta ook open voor lichte onderdanigheid. Zoek geen allesneuker of snel erop & erover, zelf intiem kaal en hygiënisch Ik kan verplaatsen of op kamer afspreken.  

Ontmaagd jij mij?
Xon 43 jaar Limburg - Maasmechelen
Bi bot zoekt man xl of 2 voor trio
Ik ben 42j m80 en 85kg gespierd. 18.5 reg maasmechelen. Ik ben op zoek naar xl man top. Voor date morgen stuur aSl cm Pic.  
bottom to use 48 jaar Limburg - Heppen
goeduitziende sportieve bottom wil gebruikt worden
welke aktieve top (mag ook meer dan 1 zijn) wil mij nu komen gebruiken voor de pure sekslust? heel veel kan maar geen pijntoestanden of scat. ik ben een verzorgde sportieve onbehaarde goeduitziende en soa vrije bi-man (heterorelatie) die graag zijn onderdanigheid loslaat nu en dan. stats 48-178-72 met een geil lichaam en knappe tattoos. reageer met je stats, wensen en pikfoto. geen foto van je pik is geen verdere interesse. ik ontvang nog de ganse nacht tot in de ochtend. 100 % discreet safe en clean.  

goeduitziende sportieve bottom wil gebruikt worden
Bolster 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Discrete date
Hoi, k'ben 38j m80 85kg sportief mannelijke bi top, gbbs, 17cm en discreet, uit omgeving Lochristi Op zoek naar iemand tot 35j uit de wijde omgeving die wederzijdse pijpdate wel ziet zitten!! Geen fakers en reageer met stats en regio, foto is uiteraard altijd welkom...  
Hey 24 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Geile bot
Geile chub a huge bot met lekkere tietjes zoekt top mag met buikje zijn of harig. Ik verpl en doe geen bare. Wie heeft er zin in wat fun ben discreet. Stuur wel even een foto mee!  
Geil mannen kutj 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 65+
Ik val op oudere mannen en zoek een vaste sex vriend, liefst 65+ top en goed geschapen. Ik heb nog niet veel ervaring maar ik sta voor alles open. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Zoek oudere top 65+
Botje 67 jaar Limburg - Genk
Op zoek naar biman top zelfde leeftijd voor fwb
Zoek een toffe biman top voor pure sex vriendschap op regelmatige basis. Liefst zelfde leeftijd en uit de regio genk oudsbergen en kunnen ontvangen overdag is belangrijk. Zelf ben ik een verzorgde biman bottom die graag gebruikt wordt door een potente top. Wel hygiëne en discretie. Alles bespreekbaar. Bij wie mag ik langskomen..  
Jan 40 jaar Antwerpen - Brasschaat
sucky fucky 0$
Ik ben op zoek naar een oudere onbesneden top die me in ongedwongen sfeer kan ontvangen. Liever een leuke eenzame man dan een ervaren dater. Hoe leuker de reactie , hoe verder ik me wil verplaatsen indien nodig.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10