Zoeken naar tot avonds

Uw zoekactie voor tot avonds leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van grote zware borsten.is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.ik kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. F of G cup. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Tornado tong 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Beffen doe niks liever
Opzoek naar een vrouw die ook veel houd van lekker lang gelikt te worden op een zachte manier met strelen aan borsten en tepels. Ben zeer verzorgde man en goeduitziende. Kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd en goeduitziende man. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
15 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Volle vrouw gezocht
Ik ben opzoek naar een volle vrouw die het toelaat om aan haar tepels te laten zuigen. Kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
17 dagen
Jo.d.v 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepeltjes zuigen
Ik ben opzoek naar een vrouw die graag aan haar tepels gezogen word. Leeftijd is van geen belang.kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
20 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd  
22 dagen
marc 74 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen 's avonds laat of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet, tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat ge u moet klaarzetten. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. ik ben discreet en hou me aan een woord, verlang dit ook van jou. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + rijafstand 40 km. indien je aan de voorwaarden voldoet krijg je zeker antwoord.