Zoeken naar trio

Uw zoekactie voor trio leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SecretMister 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
WIe?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

WIe?
27 dagen
DXXX 55 jaar Antwerpen - Herentals
trio vrouwgericht
welk koppel kan wel een mannetje meer gebruiken om het vrouwtje extra te verwennen. Vrouwtje goed wil langdurig verwend worden, zoenen , beffen , neuken , kortom alles waar je van houdt en waar je voor te vinden bent. Je bepaald de grens hoever het gaat zelf. Leeftijd vanaf 45 jaar tot ... en mag wat voller , maatje meer is dus niet erg, integendeel. Ik ben groot , normale lichaamsbouw ,rook niet. Ben attent ,hygienisch , discreet , respectvol en verwacht dat van jullie ook. Ik kan verplaatsen , niet ontvangen. Als jullie je hier kunnen in vinden reageer dan en we maken kennis.  
Mitch 60 jaar West-Vlaanderen - Menen 0476689132
Laat je verwennen
Deze heer met degelijke gladgeschoren pik en ballen staat paraat om jullie wat mooie, onvergetelijke uurtjes te verwennen, van kop tot teen, voor een trio, privé of geil feestje mag je me ook contacteren, likken, zuigen, zoenen...Al wat je begeert XX O ja hij is 17- 18 cm, da,s puur genieten,  

  Laat je verwennen
28 dagen
Dimi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gezellig koppel
Gezellig koppel gezocht voor een vrouw gerichte trio of cuckold. Respect en hygiëne staan voorop. Veel is bespreekbaar. Zelf ben ik een verzorgde single man.  
30 dagen
Lover 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trio met shemale
Ik zoek een betrouwbare discrete vrouw die samen met mij een trio wilt doen met een shemale. Eventuele kosten neem ik op mij. Dit is een serieuze oproep. Ik ben een verzorgde man. x  
30 dagen
Threesm 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 nette heren zoeken..
Hoi. Wij zijn 2 deftige mannen, verzorgd, stijlvol. Wij zoeken samen een leuke dame om te genieten van een heerlijke trio. Jij bent ons speeltje maar geeft gerust aan wat je wenst en wat niet. Wij bieden discretie, hygiëne, veiligheid en een zeer kinky mindset. Geen eisen qua leeftijd. Graag ook leuk voorkomen, verzorgd en zeker niet verlegen. Verplaatsen of locatie zoeken is mogelijk, alsook dates overdag.  
  1   2   3