Zoeken naar trio*

Uw zoekactie voor trio* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Voor geile top(s)
46/180/8616*4 openminded welke(s) top regio geraardsbergen ronse ontvangt me rond 15u om mijn ongespoeld strak kontje lang en diep te neuken? Trio kan zeker ook, als het maar geil is. Jij hebt liefst +18cm in de broek.  
24 dagen
gast 44 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk 0499168483
gast
gast 44j 176 77k 18cm zoek jonge gast van 18 tot 35j mag vreemdeling zijn ook of trio wil geile sexs  
24 dagen
Ken 38 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Trio
Hallo Wij zijn een koppel en zoeken een trio dus wie is de derde? Max 45 jaar liefst een top. 177 62 top 176 80 bot Groetjes  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet moment
Dag allen, Bij wie kom ik deze namiddag of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, en laat me graag als sletje gebruiken. Pijpen, deepthroat, op mijn gezicht of in mijn mond komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan deze namiddag of morgen verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, uiteraard mag een trio ook! Een foto is extra geapprecieerd.  

Heet moment
24 dagen
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top of versa gezocht
(lees goed) Hallo. Ik ben vandaag vrij! Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik versa, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien en geen mannen met erectieproblemen. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Kussen en rimmen doe ik niet. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
Jannick 28 jaar Antwerpen - Zandhoven
Sex date
Beste we zijn een koppel van 28j versa meer bottom en 42j versa meer top we zoeken jongens die vandaag trio willen doen we zoeken jongens tussen 18j-30j laat maar weten dat jullie het willen met Mvg  

Sex date
Sen 69 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
zoekt vaste vriend voor regelmatig
Ik ben 69-174-98, kleine snor met een verzorgd voorkomen en gesteld op discretie en hygiëne.Ik zoek in de omgeving van de kust ,een biman vanaf 60j om samen te genieten van geile sex Ik hou van tongen, strelen, likken, zuigen,poppers.Ik hou van veel zaad, trio is ook mogelijk, maar enkel met senioren.Ik zelf kan niet meer spuiten, wegens verwijdering van de prostaat en kan enkel droog klaarkomen. Wie kan zich hierin vinden om samen te genieten van geile sex. Ik kan discreet ontvangen, enkel overdag in de week, geen weekends. Ik ben geen fotojager,alle eerlijke reacties worden beantwoord indien u aan de leeftijd voldoet en reageer met meer dan enkele woordjes.Enkel voor senioren die ook aan de kust wonen.  

zoekt vaste vriend voor regelmatig
25 dagen
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil avontuur
Dag allen, Bij wie kom ik morgen of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, onderdanig en laat me graag als sletje gebruiken. Ik sta klaar om jullie goed te pijpen, op mijn gezichtje of in mijn mond te laten komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan dus morgen of vrijdag verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, ik doe quasi alles behalve tongen, zolang je maar proper en vooral echt hitsig bent :) Uiteraard mag een trio ook! Een foto en reactie met je fantasie zijn extra geapprecieerd.  
KRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
ook geschikt voor trio én méér ! Steeds intiem volledig babyglad en verzorgd, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje. Ik deepthroat, hou ook van dubbele penetratie. Gelieve een foto van je pik met je reactie te sturen aub ! Ik kan elke dag ontvangen en verplaats in de nabije omgeving.  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
25 dagen
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
fwb top gezocht.
Bi bottom vijftiger,zoek een top vent die regelmatig een mond en kont zoekt.Geen sissy maar een topvent.Ontvang zoals u wil,bied u mond en kont aan.Liefst voor regelmatig.Ik pijp u graag stijf,dan neuk je me .Dus zeker iemand die graag neukt en spuit.Kan kort anoniem tot trio.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10