Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Envie 62 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Jullie?
Een koppel zestigers zoekt ander koppel zestigers voor een fijn delen van vrijen met elkaar. We zijn mensen van niveau met destijds jobs van niveau die we leuk vonden en graag deden. Wat we ook graag doen is met 4 afspreken en elkaar verwennen. We vrijen graag, we staan ook open voor wat bi, maar dit heel gewoontjes. We houden niet van extremen. Vrijen doen we samen en in dezelfde kamer, nooit apart. We hebben ervaring en wachten nu op jullie reacties. Als je correct, hygiënisch, teder bent.... Als je kan ontvangen, want dat kunnen wij niet, als je meteen een foto stuurt... Dan krijg je altijd antwoord.  
Wij 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht
Wij zijn een koppel van V28 bi en M32 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbije jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
BDSM Koppel 64 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
Anima 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Happiness
Good morning to you all. We zijn prille zestigers en zoeken een koppel dat graag zacht, teder en vol passie met elkaar vrijt. We zijn ruim geďnteresseerd en intimiteit met 4 is ons ding. Een beetje bi mag, maar hoeft niet. We zijn open minded, maar alles op het gemakske. We vinden respect, hygiëne, vriendschap heel belangrijk. Wegens nog kinderen in huis, kunnen we niet zelf ontvangen, we rekenen een beetje op jullie. Schrijf maar, we schrijven zeker terug. Graag reacties met een fotootje aub! Dan sturen wij er ook een.  
Tenderness 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zachtheid en passie
Dag allemaal!!!! We zijn een lief, zacht, teder, passioneel, ruimdenkend koppel van niveau met veel interesses. We zijn prille zestigers en zoeken een dito koppel met fijne emoties dat graag vrijt. Een beetje bi mag, maar hoeft niet. We houden veel van romantiek en intiem zijn, we strelen graag, we zoenen graag, we zijn open minded, maar alles rustigaan en met veel respect voor elkaar. We willen ons graag fijn voelen. Als je kan ontvangen en als je jezelf herkent in dit mailtje, dan hopen we dat je reageert. Graag reacties met een fotootje aub!  
Kathleen / yoeri 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Milf + toyboy ....
Hallo, Wij zijn een koppel waarbij de vrouw 10 jaar ouder is dan de man! We zoeken voor in het weekend koppels die ook dat ietsje meer willen ....mannen die van cuckholding houden alsook licht bi zijn .... Reacties met foto worden beantwoord! De rest aanzien we als fake  
11 dagen
Jong koppel 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Leuk jong koppel voor PR
Hallo, Wij zijn een jong koppel zij 31 hij 38 Langs deze weg hadden wij graag een leuk ander koppel leren kennen om samen leuke dingen te doen. Zij is bi hij niet. Wij houden van full PR op een gezellige manier. Leeftijd maakt niet zoveel uit. Een klik natuur wel. Wij bezoeken af en toe eens een clubje en zou fijn zijn moesten we een koppel leren kennen om eens samen te gaan. Wij kijken al uit naar jullie reacties Liefs -x-  
12 dagen
discreet duo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
studentenkoppel gezocht
hoi, Openminded, verzorgd en goed opgeleid duo zoekt een studentenkoppel dat de blok periode van zich af wil zetten met een spannend moment. Niets moet, veel is bespreekbaar. Op kot, op hotel, ... V is hier absoluut bi. Allebei lovers van fancy lingerie. Beginners welkom. Uiterlijk minder belangrijk dan de juiste mindset. REacties met foto krijgen dito terug! Go!  
Leuk goedlachs k 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportief´ koppel zoekt meehelpende filmers
Hey hey, Hier sportief goedlachs en levensgenietend koppel ..weinig ervaring maar zin in spanning en avontuur...zijn beginnende veertigers...hoogopgeleid met niveau en zoeken koppel om ons te filmen...lachen en genieten staan centraal.willen graag eens gefilmd worden tijdens sex met paar helpende handjes van de filmers...☺️ Laat gerust iets weten indien interesse.. Enkel reacties met foto worden bekeken!.  

Sportief´ koppel zoekt meehelpende filmers
Samen 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame van een koppeltje wil haar bi kantje ook ontdekken?
Dag koppeltjes. Wij zijn opzoek naar een leuke vriendschap met een plusje , een vriendschap waar we samen leuke dingen doen , zoals winkelen of iets gaan eten , of een zonnig terrasje en zoveel meer . Ook hechten we veel belang aan een goed gesprek met inhoud , en we houden ook van humor .. dus onze voorkeur gaat naar gezellige goedlachse koppeltje? En als we daar een klik hebben ? Dan kijken we ook graag uit naar het iets intiemere , zoals het vrouwtje graag haar bi kantje verder zou willen ontdekken.. zijn jullie dat gezellige koppeltje waarvan het vrouwtje ook bi gevoelens heeft ? Dan kijken we graag uit naar jullie reacties? Als het lukt graag vermelden vanwaar jullie ongeveer zijn , en graag een gewone foto , als dit geen probleem is voor jullie ? Watts kan ook na een deftige reactie? Grtjes van ons Xxx  

Welke dame van een koppeltje wil haar bi kantje ook ontdekken?
  1   2