Zoeken naar vanaf 7uur

Uw zoekactie voor vanaf 7uur leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Masseur 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Masseur geeft ero massages aan koppels
Ik geef ero massages aan ruimdenkende koppeltjes die willen genieten van de deugden des levens . De massage gebeurt op een tafel , terwijl de man van het koppeltje de massage bekijkt terwijl ik zijn vrouw masseer van kop tot teen . Indien je wenst mee te doen aan de massage is dit geen enkel probleem . Ik kan enkel ontvangen , discreet en hyg´enisch , alle werkdagen in de namiddag van 15u00 tot 19u00 . Wil je uw vrouw een kado geven van genot , maak dan een afspraakje met mij . Enkel ernstige kandidaten , geen fakers . Mijn stats zijn 45 186 84 19 zeer hygiënisch !  
17 dagen
3 vrienden 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken voor zaterdagavond een 2de koppel rond 65 jr om samen met 3 mannen te genieten
Welk koppel rond 65 jr wil nu zateravond rond 19u samen met een ander koppel en 3 extra mannen prive en discreet bij mij thuis genieten.  
28 dagen
Gescheiden man 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk ouder koppel wenst vanavond met ander koppel en 3 extra mannen mee te genieten
Vanavond om 19u30 komt er een koppel waarvan het mooi vrwtje 65 jr is en graag geniet met 2 extra mannen die dan ook komen. Het is hun wens om dit samen met een 2de koppel er bij eens te beleven. Welk koppel van 60+ en het vrwtje ook wel graag gelikt en geneukt wordt heeft zin om mee te doen. Daar het kort bij dag is best bij interesse jullie telnr bijvoegen zodat ik jullie direct kan bellen. Het vrwtje mag gerust beetje mollig zijn. Is wel dus vandaag rond 19 u al.