Zoeken naar ver*

Uw zoekactie voor ver* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

vader zoon 67 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
vader zoon
zestiger zoekt jonger die kan ontvangen omg kortrijk menen, ik verwen graag, veel kan niets moet  
Geile biman 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor vandaag iemand om mijn rug en kontje te scheren !
Ik ben een 66j biman, slank en verzorgd lichaam,intiem geschoren en leuk speelgoed. Ik woon in Gent omgeving UZ en kan VANDAAG ontvangen, interesse iemand???  

Ik zoek voor vandaag iemand om mijn rug en kontje te scheren  !
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
bottom to use 48 jaar Limburg - Heppen
goeduitziende sportieve bottom wil gebruikt worden
welke aktieve top (mag ook meer dan 1 zijn) wil mij nu komen gebruiken voor de pure sekslust? heel veel kan maar geen pijntoestanden of scat. ik ben een verzorgde sportieve onbehaarde goeduitziende en soa vrije bi-man (heterorelatie) die graag zijn onderdanigheid loslaat nu en dan. stats 48-178-72 met een geil lichaam en knappe tattoos. reageer met je stats, wensen en pikfoto. geen foto van je pik is geen verdere interesse. ik ontvang nog de ganse nacht tot in de ochtend. 100 % discreet safe en clean.  

goeduitziende sportieve bottom wil gebruikt worden
sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
opzoek naar BEHAARDE MAN fwb
hallo. deze single gay 53 170 72 gbbs broske behaard donkere ogen versa. zoekt 1 open oprechte BEHAARDE VENT (versa) die zeker wekelijks zoekt OF MEER  
gisteren
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen in de omgeving. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
gisteren
Jens 42 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Volle ballen willen leeg
Nog iemand zin om zijn zaad te laten lossen in de regio ? Door hand of mond. Jij kiest ! Ben verzorgde man die jou wil doen spuiten. Cardate, outdoor of bij je thuis.  
gisteren
tino 44 jaar Limburg - HASSELT
ben jij die ene
die zin heeft om me eens langzaam en lekker te neuken en lekker te seksen en genieten van elkaar . kan in de voormiddag tussen 9h en 13h verplaatsen .i k verplaats afstand is geen probleem en hou van diskreet. zou echt die pik in mij willen voelen.  
Pijpende biman 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp vanavond
Zoek voor vanavond mannen die gepijpt willen worden. Verplaats in het Antwerpse en het waasland. Ben 43 182 98. Reactie met pikfoto = +++  

Ik pijp vanavond
gisteren
Hey 24 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Geile bot
Geile chub a huge bot met lekkere tietjes zoekt top mag met buikje zijn of harig. Ik verpl en doe geen bare. Wie heeft er zin in wat fun ben discreet. Stuur wel even een foto mee!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10