Zoeken naar verder

Uw zoekactie voor verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie, niet rookster.
Hoi ben je een vrouw uit omgeving retie , slank tot normaal postuur. Je rookt niet net als ik, ik kan je ontvangen of tot bij jouw komen op weekavonden na 19h. Ikzelf 195m voorzien van dikke harde besneden xl lul , kan je stegen een stootje en wil je ook anaal is proberen het kan ,verder wederzijds oraal ,tepels zuigen lekker zoenen en knuffelen kan ook je kontje lik ik ook met plezier. Ikzelf op het heden poly ingesteld wie weet wordt jij men vaste fwb ....Je mag ook voorstellen doen wat jij graag wilt we zen immers met twee dan. Getrouwde vrouwen niet reageren altijd zever , enkel single of weduwe vrouwen mogen reageren.U stats en eventueel en foto mag altijd en ook jouw behoeftes vermelden. Ik heb zin .  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag mevrouw !
Dag mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Dag dames, reeds ervaring gehad met droog neuken ? Lees verder..
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke dame kijkt eens toe
Hallo lieve dames, Ik ben een super verzorgde man, hygienisch, geen baard en snor en netjes geschoren waar nodig. Ik heb een eigen zaak en ben leuk in de omgang met niveau. Misschien ben ik naar iets raars op zoek, maar mij lijkt het wel leuk om dit eens te doen. We spreken ergens af en jij mag me bekijken. Je mag kijken hoe ik mijn kleren uitdoe. Terwijl praten we wat. Ik neem wat de tijd, want zal ook nerveus zijn. Ik begin wat met mezelf te spelen en jij kijkt toe hoe ik mezelf bespeel. Je ziet me genieten, en ook ik geniet terwijl je kijkt. Ik speel verder met mezelf tot ik klaarkom. Jij hoeft niets te doen. Je mag zelfs je kleren aanhouden. Tenzij je dit zelf anders wil natuurlijk. Ik ben mooi en stevig geschapen. Mooie gespierde billen en brede schouders. Ben je een vrolijke dame en zie je dit wel eens zitten, laat dan gerust een reactie na. Ook dames in een realtie mogen reageren. Ik ben 100 mrocent discreet  

Welke dame kijkt eens toe
Pierre 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (40-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 62jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam, met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér lichamelijk ingesteld voor intens lichamelijk, naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! Een sensueel parfum, sexy lingerie en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
trio 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
threesome
2 discrete en deftige mannen zoeken een leuke dame waar het mee klikt om 1 of meerdere stomende en passionele dates te beleven. Wij zijn beide hetero, staan achter discretie, hygiene en condoomgebruiken, maar verder is alles wat onze fantasie toelaat mogelijk. je kan rekenen op ons respect alsook onze moeite om er een stomende date van te maken. Dates kunnen op kamer of locatie die we zoeken, een afstandje kunnen we zeker overbruggen, graag drinken wij eerst eens een glas en bij klik gaan we meteen verder of op een latere datum. Agenda's dienen te matchen, alsook de befaamde klik. Meer info kan per mail. Leeftijd van geen tel, wel graag lekker stout en stijlvol. Jouw privé is jouw zaak en daar hebben wij respect voor en totaal geen zaken mee, dus daar mag je op rekenen.  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Leuke tijden
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Leuke tijden
waasland 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
leuk vrouwtje.
ik ben een getrouwde sportieve man van 59 jaar die na veel jaren huwelijk terug wat spanning zoekt. ik ben zeer verzorgd. geen roker en geen beharing. ik zou graag een leuk vrouwtje leren kennen om regelmatig samen eens af te spreken in het waasland. ik ben zeker niet onknap maar als je een fotomodel zoekt is het beter dat je verder zoekt.hopelijk een berichtje en dan zien wij wel verder. ik stuur een foto bij belangstelling en dan zie je wel verder of je eens wilt af spreken. tot dan  

leuk vrouwtje.
Wesley 37 jaar Antwerpen - Zoersel
Geen toffe dame vanuit de omgeving aanwezig
omgeving Hallo dames Welke dame is net als ik zelf opzoek naar een leuk contact waar bij veel kan een leuke babbel een luisterend oor zijn genieten van kleine dingen samen gewoon fun en plezier maken als we beiden een klik hebben kan er meer ook als we er samen voor openstaan Zelf ben ik 37 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor bruine ogen m70 groot 62 kilo zeer verzorgd verder drink en rook ik niet hygiëne absoluut geboden en discretie gewenst is geen probleem Bij intresse of verdere vragen hoor ik het graag Grtjs wesley  
Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Dame aanwezig voor leuke Xdate?
Wat zou ik graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen heeft het geen nut. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en te verwennen. Xx xX  

Dame aanwezig voor leuke Xdate?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10