Zoeken naar verder

Uw zoekactie voor verder leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Jonas 28 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welke vriendelijke STUDENTE of VROUW heeft interesse ? Mail je dan even ?
Ben jij een verzorgde en vriendelijke vrouw die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit,aandacht,passie, tederheid? Je houdt van strelen, knuffelen,een open babbel op niveau, maar ook van een overheerlijke vurige en intense vrijpartij ? Zoek dan niet verder en mail me vandaag nog ! Graag een spontane reactie met foto. Mijn voorkeur gaat uit naar deftige,verzorgde vrouwen. Voor de juiste match maak ik graag tijd vrij! Tot gauw!  
29 dagen
llevensgenieter 54 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Welk koppeltje wil gemakkelijk zakcentje bijverdienen?
Aangename zachtaardige man zoekt leuk koppeltje dat een gemakkelijk zakcentje wil bijverdienen. Na een korte kennismaking via mail, kom ik bij jullie om deze gezellig verder te zetten bij een flesje bubbels die ik met plezier zelf meebreng. Als het ijs voldoende gebroken is en jullie jullie er klaar voor voelen, volg ik jullie graag naar jullie slaapkamer om rustig toe te kijken terwijl jullie de liefde bedrijven. Jullie eigen wensen en grenzen zullen vooraf reeds besproken zijn en uiteraard absoluut gerespecteerd worden. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en tenslotte verlaat ik jullie woning al even discreet als ik gekomen ben. Discretie, respect en vertrouwen draag ik heel hoog in mijn vaandel. Dit wordt absoluut geboden, maar ook evenveel teruggevraagd. Voor het juiste koppeltje is afstand zeker geen probleem. Alle oprecht geïnteresseerde reacties krijgen een antwoord terug. Fakers, gelieve dit zoekertje over te slaan.  
30 dagen
Rob 45 jaar Antwerpen - Brasschaat
CASH MONEY MONEY MONEY lees verder ...
Welke jonge single - gescheiden dame milfje tot 40 jaar of studente jong meisje (18+) wil wekelijks veel cash money verdienen met intieme discrete dates bij niet onknappe heer uit zakenwereld, kan ontvangen en verplaatsen op basis van eerlijkheid.Je zoekt net als ik iemand vast discreet en geen one night stands of wisselende contacten om een mooie vaste intieme relatie op te bouwen en bij goede klik later meer ... niets moet en alles kan. Mocht je dringend geld nodig hebben en wil je het nodige aan het aangename willen verbinden, is dit een mogelijkheid voor je. Mocht je willen reageren graag reactie met foto en een reactie meer dan een paar standaard regels, vertel iets over je zelf. Ben zeer lieve en discrete man, en verlang dit ook van jou. Altijd reactie mits foto.  
  1   2   3   4   5