Zoeken naar verleggen

Uw zoekactie voor verleggen leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
31 dagen
Rob 56 jaar Antwerpen - Herselt
Gehuwde huisvrouw
Je bent een dame , gehuwd, ouder dan 50 jaar, bent een genietertje met meer dan gemiddeld libido die zich graag laat likken , zich volledig kan geven, voor veel open staat en eventueel je grenzen nog wil opzoeken of verleggen. Je hebt een natuurlijke uitstraling , lichaamsbouw is van minder belang. Dit alles gebeurt al dan niet met medeweten van je man. Regio Kempen -Hageland. Kan me verplaatsen en je eventueel oppikken. Ik ben groot , normaal gebouwd, netjes en respectvol. Rook niet. Interesse? Reageer en we maken verder kennis.  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
  1   2   3   4