Zoeken naar verplaats

Uw zoekactie voor verplaats leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste vriend
Bi man 62j Aalst single 175/87/16 verzorgd zoekt vaste sexvriend liefst goed voorzien verplaats. ontvang  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Jaro 41 jaar Antwerpen - Kontich
Morgen pijpen
Ik zoek iemand die ik woensdag mag pijpen tot eind. Ik verplaats, ik ontvang niet. Mag en kan ook buiten of in auto. 40 plus en beartypes mogen zich onthouden. Reactie altijd met stats aub. Foto is een plus. Ik antwoord je altijd.  
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Top zoekt bottom
Hey ik ben op zoek naar iemand die geneukt wilt worden. Ik zelf kan niet ontvangen en verplaats me enkel in Aalst, ik ben 26, 1m85, slank en ik heb een heerlijke lul van 19cm aan puur warme sperma. Als je kan ontvangen, laat me weten, dan kom ik u voeden!! ;) Stuur een lekkere foto van jouw lul.  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Toontje 51 jaar Limburg - Genk
Lieve man
Ben hetero lief. En zoek iemand die min wilt. Aftrekken , verplaats aleen  

Lieve  man
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt top, meester, opleider,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wenst.  
Patrick 57 jaar Antwerpen - Zoersel
deze avond nog
Nog iemand op zoek naar een date voor deze avond. Ik wel. Ontvang en verplaats om elkaar te verwennen. Ik, bi 57,192/86/19*5, bottem  
Subbie 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt ruw
Ik ben op zoek naar oudere dominante tops die interesse hebben in een hardere/ruwere neuksessie waarbij evt bepaalde kinks kunnen gebruikt worden zoals ongeremd, masked, bondage, hoerig.. ik ben een normale bottom student en open-minded. Discreet en verplaats alleen naar jou of hotel.  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
Ben bi en zoek lekker pijpmondje en eventueel gespoeld neukkontje wel jonger en lekker kaal langs onder heb ook gloryhol zin reaktie met stads aub en foto ontvang in deerlijk of verplaats in omg  

Pijpdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10