Zoeken naar verplaatsen

Uw zoekactie voor verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ik ben 29 jaar van gent ik kan niet ontvangen verplaatsen allen gent ik zoek oude man in de donkere kamer zijn lul masseren tot dat klaar komen  
Date vanavond 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wapdate vanavond
Hey, ik ben op zoek naar een leuke date vanavond, eventueel met drugs erbij :). Ikzelf 31j 92kg lang blond haar 1m 80, ik zoek iemand rond mijn leeftijd of jonger, ik sta voor veel open, plas, pamper zijn lievelings. Laat me weten wat je zoal zou willen doen, ps moet in de buurt van aalst zijn, kan niet verplaatsen buiten aalst. Discretie gevraagd aub  

Wapdate vanavond
Dikke daddy 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dikke daddy zuigt
Dikke daddy 58-172-98 en zuig graag tot je spuit. Kan vlot verplaatsen en soms ontvangen. Cardate of outdoor kan ev ook . Reageer indien je een discrete blowjob wil. No fake  
Mark 53 jaar Antwerpen - Merksem
spuiten
porno, elkaar afrukken en pijpen. Palen en ballen tegen elkaar. Spuiten. zoek slank en goed voorzien. Enkel reakties met stats en pic krijgen antwoord. Kan enkel verplaatsen.  

spuiten
Phil 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie o wie
Ik ben op zoek naar een ervaren onbehaarde man die zijn geile ervaring met mij wil delen. Iemand die hygiëne en discretie hoog in het vaandel draagt. Iemand met een geile fantasie die het wel ziet zitten om deze knaap onder zijn vleugels te nemen en te kneden tot zijn geil sexsletje. Ik ben stevig gebouwd heb een volledig onbehaard lichaam, heb blonde haren en blauwe ogen. Ik sta voor veel open, leergierig en ben open-minded. (190 - 108-16*5) Hou van naakt lopen, sauna, lingerie, toys, rollenspel, .... Ik kan vlot verplaatsen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik het graag met een woordje uitleg over jezelf en hoe je ons samenzijn ziet zitten.  

Wie o wie
Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zin...
Hoi, ik ben mannelijk bi 40jr 1m78 68kg mooi en verzorgd lichaam. Zoek iemand voor softdate, eventueel rollenspel; doktertje, daddy-zoon... spelen. Koppels ook welkom. Voorkeur voor struis, mollig. Ouder mag. Kan ontvangen regio oudenaarde - Zottegem en verplaatsen. Stuur beschrijving van jezelf en wat je zoekt.  
zoekt rijper 55+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor deze avond 50-70
Hoi,welke rijpere man heeft zin in heerlijk lang en diep oraal plezier zonder tijdsdruk?Ik ben single,hygiëne en discretie gevraagd en geboden.Ik kan heel makkelijk ontvangen , en eventueel verplaatsen voor 60 + 'ers.  

Zachte rijpere man gezocht voor deze avond 50-70
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
zoek fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun. Ik sta open voor veel maar nog niet heel veel ervaring. Ik kan soms ontvangen of verplaatsen. Voeg me eventueel maar toe op snap diverforpadi90 of een mailtje leeftijd maakt niet uit. Into trans, sokken,sneakers,voeten, crossdress, cd, bi, trio enz voor alle fetishen ook  

zoek fun
Zuigertje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Blowjob en Cumshot
Dag mannen, ik ben een heel weekend alleen en zou graag deze gelegenheid gebruiken om een harde pik te zuigen, ik zuig je heerlijk tot je mijn mondje vult met je lekker zaad.Meer kan ook ik ben bottom en laat me neuken.Welke man wil in deze koude natte dagen geile hete sex. Graag reageren met stats en foto. Ik kan ontvangen en verplaatsen in West en Oost Vlaanderen.  
Bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een vent die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan gerust contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Als je nu iemand zoekt om te zuigen? Laat het mij weten!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10