Zoeken naar verplaatsen

Uw zoekactie voor verplaatsen leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

T&P 52 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Date voor vanavond
Sportief, zeer verzorgd koppel zoekt date voor vanavond. We verplaatsen of nodigen uit op hotel. Vrouw : bi-AKTIEF, 1m75 - 67 kg Man : hetero - 1m72 - 72 kg sportief Zoeken vrouw/vrouw met partnerruil. Belangrijk : graag onmiddellijk DUIDELIJKE reactie met foto zodat snel kan worden afgesproken. Misschien tot straks. Fijne dag.  

Date voor vanavond
24 dagen
knap koppel 50 + 53 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
knap koppel + 50
we zijn een goeduitziend gelukkig gehuwd koppel 50 tigers.normaal figuur (maten kunnen bij extra interesse doorgegeven worden) en goed opgeleid, deftig en discreet. we zoeken soms eens een kennismaking met een ander koppel om onze grenzen te verleggen, veel kan doch niets hoeft.we kunnen dit weekend ontvangen en verplaatsen aan de kust (buitenverblijfje) indien interesse of verdere vragen horen we het wel ... misschien tot binnenkort al ? xxx  
25 dagen
koppel 42 jaar Antwerpen - Berchem
Gelegenheidskoppel zoekt voor vrijdagavond
Wij zijn een gelegenheidskoppel, man en zeer vrouwelijke (Belgische) shemale. Wij zoeken een geile avond aanstaande vrijdag, veel bespreekbaar. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen.  
26 dagen
Samen plezier 55 jaar Limburg - HASSELT
Samen plezier met 4
Wij zijn een gelegenheidsstel van vrouw 61/165/70 en man 53/183/89 We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. We houden niet van weken chatten. Weten wat wij willen. Wij kunnen nooit ontvangen maar door de week verplaatsen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Kunnen jullie iets vinden in onze advertentie laat ons gerust iets weten. Groetjes van ons  
27 dagen
Kust stel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kust stel
Verzorgd stel v 68 bischierig m 70 oraal bi maar geen must. Zoeken een gelijkgestemd koppel van ongeveer onze leeftijd of iets jonger om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date. Kunnen vrij ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen ook verplaatsen. Beiden gek op intens tongzoenen. Staan voor veel open maar neuken is altijd met condoom. Hygiëne en respect vinden we vanzelfsprekend. Bij interesse zien we graag een foto voor een eerste indruk, we sturen er sowieso eentje terug. We kijken uit naar jullie reactie.  
27 dagen
Tof koppel 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Fun -vriendschap-sex
Wij zijn een koppel van 49jman 190 vrouw 174 wij zijn normaal gebouwd (sportief)wij zoeken eigenlijk een vast koppel om vriendschap mee op te bouwen en bij klik mee verder te gaan vrouwtje wil haar bi kantje ontdekken man is hetero .Wij zouden eerst eens glaasje gaan drinken om kennis making te maken daar zien we wel Wij verplaatsen ons oost en West-Vlaanderen 😉  
28 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
30 dagen
Kustkoppel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kustkoppel
Verzorgd stel vr 68 (bi for the game) en man 70 soft bi (oraal) maar geen must. Zoeken stel voor een leuke date. We houden van knuffelen, strelen en zijn beiden gek op intens tongzoenen. We kunnen vrij ontvangen en verplaatsen. Een drankje, een hapje en aangenaam gezelschap horen daar bij. Hygiëne beschouwen we als vanzelfsprekend, zijn beiden intiem glad en verwachten dat ook van onze gasten. We gaan bij klik voor volle partnerruil. Staan voor veel open met respect voor de wensen van iedereen. Let wel, neuken is altijd met condoom. Graag een seintje indien interesse. Een foto voor een eerste indruk zou super zijn, jullie krijgen er in ieder geval eentje van ons retour. Aan fakers hebben we geen boodschap.  
  1   2   3