Zoeken naar verwenn*

Uw zoekactie voor verwenn* leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jenni 32 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
1 malige Actie 175/u
Hallo, ik ben een 32 jarige ebony MILF. Ik heb zin om je naakte lijf tegen me aan te voelen en zoveel meer, jou verwennen tot we samen onze hoogtepunt bereikten. Pleasen en teasen is waar ik zoveel van hou en dit met respect voor jouw privé.Ben jij straks mijn gelukkige? Dikke kus Jenni  

1 malige Actie 175/u
27 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke ontspannende date
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame (huisvrouwtje die wat wil bijverdienen) die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af.  
27 dagen
Toyboy 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Condoomloos zonder zorgen
Jij bent een jonge vrouw, max 35 j, die kan genieten van vele aspecten van het seksuele genot, zonder de gekende extremen. Softe aa paŽ met fantasie. Jij kan wel wat Euro's gebruiken maar aarzelt omwille van de risico's. Jij doet als ongebonden singel zelf niet aan anticonceptie, vertrouwt doorgaans op de partner of jij bent in relatie met gesteriliseerde of onvruchtbare man. Laten we samen een vriendschap met puur genot uitbouwen.Ik ben een slanke gesteriliseerde man met brains. Discretie en hygiene zijn een must. SOA vrij. Jij bent mobiel en flexibel voor afspraak bij jou thuis of hotel. Overdag regelmatig beschikbaar voor een fijn uurtje verwennerij met genot voor beiden. Zoek lange termijn vriendschap. Wordt jij mijn vruchtbare speelvriendin ?  
27 dagen
verwenner 52 jaar Limburg - Leopoldsburg
zondag verwendag
Fijn, dat je mij mijn advertentie leest. Ben je op zoek naar een leuke en respectvolle man? Waarbij je in elkaar op kan gaan en van elkaar kunt genieten? Waarbij je serieus wordt behandeld en ik dat ook van jou verwacht. Waarbij na een ontmoeting en een leuke klik nog veel meer ontmoetingen gaan plaatsvinden, waarbij je elkaar verkent en beter leert kennen? Waarbij passie en energie elkaar zichzelf zullen versterken? Maar waar ik ook een sterke schouder voor je kan zijn? Nog steeds interesse of is er al een vuurtje in jou aangestoken? Reageer dan snel!  
29 dagen
Olaf 48 jaar Antwerpen - Kasterlee
Op zoek naar meisje of vrouw voor een date
Ik ben op zoek naar een fijne date met meisje of vrouw. Samen genieten van elkaar. Verwennen en verwend worden, zoek jij ook spanning,teder heid,fijne sex, aandacht, humor, en nog meer. Reageer dan eens en wie weet. Ik 170 lang slanke bouw, 70 kg.  
30 dagen
Koppel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Money
Hallo Koppeltje op zoek naar centjes. welke man komt vrouwtje verwennen terwijl man toekijkt. Vanavond nog. Fakers niet welkom.Verplaatsen kan indien in buurt van aalst. Ontvangen kan ook. 450 mc 550 zc. Enkel geschoren en mooi geschapen. Gsm nummer ontvang je via mail Groetjes  
Footlover 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Double footjob
Misschien een speld in een hooiberg die ik zoek maar zijn er hier soms 2 vriendinnen of zussen die mij alle 2 willen verwennen met een footjob? Elks afwisselend of te samen... keuze is aan jullie of 1 geeft een footjob en bij de ander lik ik haar voetjes... kan allemaal. Hier niet onknap, intiem kaal, sportief lichaam, 1m81, 79kg, redelijk groot geschapen, geen BBS. Geef 100 per paar voetjes. Enkel dit en er moet niet naakt gegaan worden.  

Double footjob
Audrey 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
Stijlvolle aantrekkelijke dame ontvangt in een gezellig kader met een glaasje. Ik sta voor veel open maar geen SM. Wat ik verwacht van jou is een verzorgde hygiëne en discretie. Fake en fotojagers gelieve zich te onthouden.  

Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
  1   2   3   4   5   6   7