Zoeken naar verwennen

Uw zoekactie voor verwennen leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wilm 54 jaar Antwerpen - Malle
Fantasie
Ik ben een bi top man van 54j 1m78 89kg 17cm intiem en borstkas geschoren en heb geen bbs. Fantasie is dat ik eens een top travje zou zijn, dus wie van de cd of travjes wil mij eens kleden, en mag ik dan zo eens verwennen? Ik zou graag eens stay ups Sting bh kort rokje met een hemdje of een jurkje en heels willen dragen maat 44 of 45. Wie wil en kan mij hier mee helpen?  

Fantasie
20 dagen
Trav36j 35 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Beginnend trav36jr wil geneukt worden
36j m86 72kg onbehaard, kort lang haar. Fake cup D borsten. Pruik, lingerie, pumps. Zoek man om te verwennen en mij lekker neukt. Zoek vaste sexvriend. Hou van alles, verwen graag,  
Kirsten 29 jaar Limburg - Lommel
Ik kan ontvangen
Thuis kleed ik me om als een mooie vrouw. Ik heb verschillende outfits, dus je mag zelf kiezen welke mij het beste past. Daarna gaan we naar bed en kijken we even tv. Ik doe je shirt uit en begin je lichaam overal te zoenen waarna ik je broek uitdoe. Daarna mag je hem goed hard maken en begin ik hem te verwennen. Je vindt dat ik te rustig ben en dus duw je mijn hoofd dieper heen en weer. Jij bepaalt verder het verhaal.  

Ik kan ontvangen
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
onbehaarde biman liefst in lingerie
voor deze namiddag ontvang ik een onbehaarde man voor heerlijke softsex.....tongen pijpen rimmen en elkaar verwennen op een rustige manier  

onbehaarde biman liefst in lingerie
Emy trav 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Wie helpt me mijn make up ?
Ik ben Emy trav, 52j, volledig onbehaard en ik zoek hulp om m'n make up te perfectioneren, enkel van 1 of meerdere zusjes, dame of koppel, en nadien mekaar lekker verwennen ... Graag reactie met foto.  

Wie helpt me mijn make up ?
try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
who know
hoi, ik ben een behaarde Bi-top van 57, 15*5 geschoren en besneden, geen snor en baard, M176 en 88kg. Ik wil graag eens in contact komen met een leuke Trans lady om samen plezier te maken en lekker elkaar verwennen, maar ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als je dit ziet zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten. je mag ook steeds wat via whatsapp sturen 0477619884  

who know
24 dagen
Gerry 50 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Top gezocht in de buurt van Zaventem-Vilvoorde-Woluwe
Hoi lieverds, Vandaag nog voor de snelle beslissers of een andere dag. Tussen 13 en 15u heb ik meestal een pauze en 'gaatjes' die ik wil 'OPVULLEN'! Bij wie mag deze bottom cd 50/176/84/13*5, met lingerie onder gewone kleding, regelmatig langskomen? Discretie, respect, soa-vrij, safe sex, niet roker,... gevraagd en geboden! Graag ook iemand die van 'borstjes' houdt en ze weet te verwennen. Tot straks?  
24 dagen
Emy trav 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Wie helpt me mijn make up ?
Ik ben Emy trav, 52j, volledig onbehaard en ik zoek hulp om m'n make up te perfectioneren, enkel van 1 of meerdere zusjes, dame of koppel, en nadien mekaar lekker te verwennen ... Graag reactie met foto.  
25 dagen
Cd S. 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie komt mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp deze dan ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
Sasha 32 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar een vrouw
Hey guys, bedankt voor de massale reacties op mijn vorige advertentie... Maar ik heb een droom die ik graag werkelijkheid wil zien worden, ik zou graag eens een echte lady verwennen en verwend door worden... Welke openminded dame heeft zin in een date met mij ? groetjes Sasha ...  

Op zoek naar een vrouw
  1   2   3   4   5   6   7