Zoeken naar verwent

Uw zoekactie voor verwent leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
29 dagen
Tom 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een passionele dame.
Hoi, ik ben Tom, 1m85 groot, 79kg, sportief. Zelf ben ik een zachte, goedhartige, hoger opgeleide man. Opzoek naar een vrouw die op een voorzichtige manier wenst kennis te maken. Jij en ik vinden het belangrijk om in een ontspannen en veilig sfeer af te spreken. Zelf ben ik niet opdringerig en zeker geen macho. Tussen de lakens zacht tot vurig, passioneel, iemand die meer geniet van jou te verwennen dan zelf verwent te worden. Als je houdt van een lang en opbouwend voorspel met een man die met veel bewondering naar jou kan kijken dan lees ik graag jou reactie. Want met een kleine reactie heb je uiteindelijk niets te verliezen. Waar je woont speelt niet echt een rol als er maar die leuke klik is of komt... Groetjes Tom  
29 dagen
Marcel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wat zoek ik een liefst 65+ vrouw die nog van lekkere sex houd om te verwennen
Dag lieve oudere dames hier ik ben Marcel een niet onknappe man die al altijd een zwak gehad heeft voor oudere vrouwen.Daarom zoek ik hier een liefst 65+ vrouw die er van droomt om zo nog eens lekker verwent te worden met heerlijke sex en nog eens graag wil beleven waar ze nu van droomt op gebied van genot.Ik doe alles met respect en vrouwvriendelijkhed u alleen laten genieten van wat jij wil.Ik bied u 100% hygiëne en discretie en verwacht dit ook zij die er zin in hebben laat maar weten ik kom met veel plezier naar u toe en heeft u waar je naar verlangt uw lichaam zo nog eens lekker laten sideren van genot welke oudere vrouw droomt daar nog eens niet van en ik heb een zwak voor ouder natuurlijk kan jonger ook reageren.Groetjes Marcel.  
Jeroen 38 jaar Limburg - Genk
Spanning
Welke dame heeft er vandaag een dagje vrij en wil lekker verwent worden of mij verwennen? Enkel Whatsapp of mail  

Spanning
  1   2   3   4