Zoeken naar verzorgd

Uw zoekactie voor verzorgd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 30 jaar Limburg - Peer
Dit weekend
Welke nette verzorgde heer wil dit weekend heerlijk genieten? Ikzelf 30j, 1m80, 90kg 18x5 bi versa. Into : wederzijds rukken, wederzijds pijpen, neuken en of geneukt worden. Indien er een klik is kan er indien gewenst ook gekust worden. Jijzelf verzorgd voorkomen en respectvol. Leeftijd is van minder belang. Indien interesse gelieve te reageren met foto en korte beschrijving wat je van een date verwacht. Ikzelf verplaats, discretie geboden.  

Dit weekend
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
John 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie heeft zin
Wie heeft zin en houd van lekker naakt zijn ? Elkaar pijpen rimmen en neuken ? Jij kan ontvangen of ergens buiten etc . Leeftijd van minder belang wel intiem geschoren , verzorgd , hygiënisch en discreet. Regio Eeklo .  

Wie heeft zin
gisteren
Pijpslet 57 jaar Antwerpen - Kontich
Pijpslet
Geen mannen hier die nog gauw even willen gepijpt worden door een echte slet ? Ik pijp , lik en slik . Verzorgd en gewassen aub .  
gisteren
Gabriel 50 jaar Limburg - Beringen
Zin in sex met hetro man
Ben hetro maar zin in mannensex, iemand zin om samen naakt te vrijen ? Ben zelf 49 jaar , verzorgd, 1.86 m groot , 86 kg , normaal geschapen . Is wel voor nu , kan ontvangen in Beringen  
gisteren
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Welke pik ontladen voor het weekend?
Ik zoek een pik die nog lekker wil ontladen voor het weekend. Ik ga graag op de knieën voor jou of ik pijp je lekker terwijl je achterover ligt en geniet. Een warme pijp en likbeurt van je penis, eikel en ballen als ze geschoren zijn. Snel en krachtig ontladen als je dat wil. Als je lekker geil bent kan je zeker overnemen en me dan intenser, dieper en harder mondneuken. Graag zelf dat je toont hoe geil je bent. Of geen haastwerk maar een wat tragere uitgebreide en diepe pijpbeurt zoals jij het wil en aangeeft en op jouw tempo. Je mag dus zeker overbrengen wat jij wilt en hoe je het graag hebt.Ik ben een 53 jarige bi-man, slank, verzorgd en zeer hygiënisch Ik vraag ook dat je verzorgd en hygienisch bent. Ik verplaats mij maar ontvang niet.  
gisteren
Kristof 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
1 VASTE gewillige…..
Hey ik zoek 1 VAST contact voor om de 2 a 3 weken. Ben van nature dominant/bazig type. Discreet en verzorgd, geen veeldater. Zoek gewillig pijper en meer die ook 1 iemand wenst. Leeftijd onbelangrijk. Mag ook maarje meer zijn! Graag uw voorstellen…. Mag zeker meer kink en pervers indien gewenst! K’ben 49j/1,78m/85kg/17x3 onbesneden en doorhangende ballen. Intiem kaal….  
gisteren
Wouter 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Iemand zin om zich nu te laten pijpen? Ben alvast naakt thuis, slank, weinig behaard en verzorgd.  
gisteren
Toon 24 jaar Antwerpen - Mol
Blowjob voor dad
Hi, Iemand in Mol of omstreken die vanavond een geile blowjob wilt? Ik ben 24j, verzorgd, sportief, en zier er goed uit. 1m75 65kg. Ik verplaats en luister goed naar jou hoe jij het wilt. Kinky graag, verzoekjes welkom :) Stuur me je stats en wat je zoekt en je krijgt mn nummer :)  
gisteren
Genieterke 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor straks
Wie ontvangt discreet om te genieten. Discretie en verzorgd zijn verzekerd . Alles is mogelijk van wensen of kicks  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10