Zoeken naar verzorgde

Uw zoekactie voor verzorgde leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Babbeltje en voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
Stijn 39 jaar Limburg - Leopoldsburg
Welke dame durft...
Ik ben een knappe verzorgde man van 39 op zoek naar een dame met voldoende lef... Nieuwsgierig om meer te weten? Graag een berichtje  

Welke dame durft...
Tony 55 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een lieve rijpere dame tussen 50j en 75j
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 50j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
FRANSKE 61 jaar Antwerpen - Antwerpen 0498779876
MAN ZOEKT MAN
HALLO BEN GAY 60J MET LICHTE BEPERKING IS OP ZOEK NAAR NE EERLIJKE VERZORGDE KEREL TOT 50J OMG ANTWERPEN C BERCHEM DEURNE ENZ GEEN FAKERS PROFITEURS GEEN BELGEDOE GEEN MAILS EN GEEN PRIVENUMMER SMS 0498779876  

MAN ZOEKT MAN
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Bill 59 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Stijlvolle ervaren man!
Ben jij het mooie, verzorgde vrouw die graag geniet hoe een heel verzorgde, respectvolle, super hygiënische man (1,80/85. Geen lichaamsbeharing, grijzend, blauwe ogen) jou verwent met mond (zalig zoenen en beffen) handen om te masseren, vingers die de juiste plaatsjes bewerkt en een gewoon speelgoed dat ook het genot aanbrengt? Dan neem je nu contact… komende weekends regio De Haan. Anders in het Gentse.. Kijken we samen uit naar een mooie geile belevenis?  
Bert 36 jaar Limburg - Bree
Wie ga er vanavond mee na Genk kermis
Is er een dame meid vriendinnen die dit weekend mee gaan na Genk kermis en daarna zien we wel ben slanke verzorgde gast  
Axl 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
vince 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar spanning
Grote (1m97), atletische en verzorgde man uit Antwerpen die op zoek is naar spanning en wederzijds genot. Veel mogelijk. Zelf ook ervaring met bdsm en eerder dominant in bed, maar hou ook van sensueel vrijen. Ik kan verplaatsen, maar ook ontvangen. Stuur gerust een berichtje en wie weet zien we elkaar snel. Geïnteresseerd in vrouwen en koppels. Niet in mannen.  

Op zoek naar spanning
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10