Zoeken naar vi*

Uw zoekactie voor vi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen geilerds. Ben bi man discreet, gbbs, geschoren en hygienne is vanzelfsprekend. Ben voor veel te vinden, wel wederzijds. Tongen, pijpen, rimmen, vingeren, neuken, speeltjes afijn lekker elkaar verwennen. Ik verplaats liefst niet te ver. Reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt zodat we snel kunnen geilen. Gr.xxx  
pfff 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pff
"Wil", schrijven ze met een "t" erachter. Niet ontvangen, geen vervoer, altijd die lul foto's of dat ze er een van goud hebben. Is toch niks bijzonders? Iedereen heeft er eentje. Bellen mag niet want ze zijn stiekum. Ze besmetten hun niksvermoedende vrouw met Papiloma virus zodat die later hun baarmoeder kunnen laten weghalen. etc etc... Wat een zielige bende hier met hun fantasieverhalen, en het gaat maar doorrrrrr...  
htr 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero heeft soms graag eens mannenseks
Hoi, ik ben een heteroseksuele slanke dertiger die sporadisch wel eens kan en durft te genieten van een lul te bevredigen. Zo vind ik het namelijk erg fijn om zelf eens te mogen pijpen en/of anaal genomen te worden. Ik hoop een fijne man te mogen ontmoeten om elkaar te bevredigen (morgenvoormiddag?). Je bent discreet, proper, vrij van ziektes en liefst niet op zoek naar een eenmalige ontmoeting, uit de regio zou dus handig zijn. Stel jezelf even voor met MINIMUM: leeftijd, locatie, lengte, gewicht en formaat van je lul (zonder dickpic ook geen date!) in combinatie met een woordje uitleg. Tot morgen?  
Schati 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar vaste sex vriend!
Hey. Ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar vaste sex vriend. Niet voor één keer. Ouder senioren kan ook. Geen fakers aub. Geen foto geen antwoord!.lekker samen sexen Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Groetjes.  

Opzoek naar vaste sex vriend!
zoekt rijper 50+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mature-senior gezocht voor deze avond
Hoi,ik ben op zoek naar een rijpere man 50 plus tot 70j ,die het fijn vind zich heerlijk oraal te laten verwennen.Ik ben 40 jaar,en ben single.Ontvangen kan zeer discreet en hygiënisch.Verplaatsen kan eventueel ook indien de moeite.Discretie en hygiëne gevraagd en gegeven.Eventueel voor lange termijn,maar geen must.Bril en of buikje geen probleem.Knap af op tattoos en piercings. Foto van speeltje is altijd meegenomen door het aantal reacties.Fakers en drooggeilers mogen zich onthouden.  

Mature-senior gezocht voor deze avond
Robin 28 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Sissy
Naast elkaar liggen en elkaar rukken, pijpen. Ik vind dat de max. En als het geil is, wil ik als vrouw geneukt worden.  

Sissy
Thor 43 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Assplayer gezocht
Wie wil met mijn kont spelen dildoplay. Vingeren. Bij een goede dag meer dan vingers alleen. Graag vanavond. Reactie met foto krijgen voorrang. Onherkenbaar mag uiteraard.  
Chubbysucker30 30 jaar Antwerpen - Deurne
Opdracht
Ik heb voor vandaag de opdracht gekregen van mijn mistress om de grootste pik te vinden en die te zuigen! Wie wil me daar bij helpen? Als je meer vragen hebt stel ze maar.  

Opdracht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10