Zoeken naar vijf*

Uw zoekactie voor vijf* leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonathan 54 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Oudere volslanke dame gezocht
Slanke vijftiger zoekt voor donderdag 20 aug een rijpere volslanke dame in West-Vlaanderen voor lekkere sexdate overdag. Hygiëne gevraagd en geboden, kan verplaatsen en ontvangen. Alles safe en met veel goesting...  
gisteren
Op zoek naar ... 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een toffe vriendin
Hoi welke toffe vrouw, heeft net als ik ook het gevoel een beetje te weg te glijden in de dagelijkse routine en afvlakking en wil terug dat ietsje meer, in alle discretie zonder ons eigen leven op kop te zetten ;) Ik ben een zeer zeer verzorgde, hygienisch en sportieve eind-vijftiger (jong van hart en oog wel wat jonger ;), met inhoud en zeker niet platvloers of opdringerig. Groot en slank In zoek dus een fijne vriendin ( Ouderdom enz. speelt geen rol!!) voor passie, genegenheid en toffe momenten !!! Zoek iemand " open minded " om toffe dingen mee te doen en eerlijk over onze geheimen, fantasien en sexuele verlangens te praten (en over andere dingen ook uiteraard)…alles op een rustig tempo, terug wat spanning en kriebels  ? Dus we starten met een goed gesprek en zien wel verder 😊 Ik zelf kan mij veel overdag vrij maken !!! Denk er eens over na ...een lekker spannende geheime relatie …….en met een antwoordje terug kan je alvast niets verkeerd doen  
Enjoy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Vakantie in ruil voor........
Een dame interesse voor; vakantie in ruil voor lekkere vrijpartijen aldaar, een dagelijkse pijpbeurt? Hotel en eten op mijn kosten. Laatste dagen van augustus, Ardennen, traditioneel hotel, gene grand chique maar gewone genieten van de simpele dingen des levens. Ter plaatse doe je wat je wil maar een dame met dezelfde mindset maakt het een stuk aangenamer. Wandel al eens graag in de mooie natuur daar, hoeft daarom geen ellenlange dagwandeling te zijn, ergens iets bezoeken, wat rond kuieren, terrasje doen. Graag een reactie met uw stats, woordje uitleg en foto( zoniet prullenbak) ik reply, graag een eerste kennismaking ergens op een terrasje. Ben een midden vijftiger, jonger uitziend, slank gebouwd, normaal geschapen, intiem geschoren,blond, blauwe ogen,spontaan, goedlachs, natuurliefhebber.......mijn motto; het leven is simpel, hou het simpel. Interesse of nog vragen dan lees ik je graag. Mvg.  
Wim 50 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Zoek oudere dame om lekker te verwennen
Ik ben een vijftigjarige single man en val op oudere vrouwen om ze lekker te laten genieten,massage douche en lekkere ongeremde sex. Kan ontvangen en verplaatsen.....ik kijk er al naar uit...  
Enjoy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Vakantie in ruil voor........
Kwam hier effe poolshoogte nemen of er interesse voor is; vakantie in ruil voor een goed potje sex, alles kan niets moet, een lekkere pijpbeurt ga ik nooit uit de weg, hotel en eten op mijn kosten. Laatste week van augustus, Ardennen, traditioneel hotel, gene grand chique voor mij maar gewoon genieten van de kleine dingen des levens. Terplaatse doe je wat je wil maar een dame met dezelfde mindset maakt het natuuurlijk gemakkelijker. Ikzelf wandel al eens graag in de mooie natuur aldaar, hoeven daarom geen ellelangen dagwandelingen te zijn, een terrasje doen, ergens iets bezoeken. Graag een reactie met uw stats, woordje uitleg, en foto( zoniet prullenbak) ik reply, graag een eerste reactie kennismaking ergens op een terrasje. Ben een midden vijftiger, slank gebouwd, normaal geschapen, intiem geschoren, blond, blauwe ogen, joviaal, goedlachs, natuurliefhebber, tevreden met de simpele dingen waar ik kan van genieten.....u ook? Interesse of nog vragen dan lees ik je graag. Mvg.  
I.V.S. 59 jaar Antwerpen - Mechelen
Ervaren rijpere man, in open relatie, biedt aan :
Ietwat onconventionele vijftiger, niet onknap, slank, charmante uitstraling. Vriendelijk karakter, ruime seksuele ervaring, zeer vrouwvriendelijk, en discreet indien gewenst. Strikt hetero, uiterst hygiënisch en SOA-vrij. In open relatie, enkel vrij tijdens de week, alles in wederzijds akkoord met partner. IK ZOEK dame voor wederzijds plezier af en toe, liefst niet eenmalig, een soort FWB dus. GEWENST : lief en sympathiek, hygiënisch, SOA-vrij. Leeftijd en huidskleur van GEEN belang. Charmante glimlach belangrijker dan fysiek uiterlijk, ben niet geïnteresseerd in "fotomodellen" en ook rondere dames zijn zeer welkom. Drempelvrees of complexen ? Nergens voor nodig, ik ben zeer open en gemoedelijk ! Profiteer van dit aanbod, je zal er gegarandeerd geen spijt van hebben. Bij interesse of vragen, stuur gerust een bericht  
Enjoy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Vakantie in ruil voor........
Kwam hier effe poolshoogte nemen of er interesse voor is; vakantie in ruil voor een goed potje sex, alles kan niets moet, een lekkere pijpbeurt ga ik nooit uit de weg, hotel en eten op mijn kosten. Laatste week van augustus, Ardennen, traditioneel hotel, gene grand chique maar gewoon genieten van simpele dingen des levens. Ter plaatse doe je wat je wil maar een dame met dezelfde mindset maakt het natuurlijk gemakkelijker. Ikzelf wandel al eens graag in de mooie natuur terplaatse, hoeven daarvoor geen ellelange dagwandelingen te zijn, een terrasje doen,ergens iets bezoeken.Graag een reactie met uw stats,woordje uitleg, en foto( zoniet prullenbak) ik reply, graag een eerste kennismaking ergens op een terrasje. Ben een midden vijftiger, blond, blauwe ogen, joviaal, goedlachs, natuurliefhebber, tevreden met simpele dingen waar ik kan van genieten....u ook? Interesse of nog vragen dan lees ik je graag. Mvg.  
I.V.S. 59 jaar Antwerpen - Mechelen
Ervaren rijpere man, in open relatie, biedt aan :
Ietwat onconventionele vijftiger, niet onknap, slank, charmante uitstraling. Vriendelijk karakter, ruime seksuele ervaring, zeer vrouwvriendelijk, en discreet indien gewenst. Strikt hetero, uiterst hygiënisch en SOA-vrij. In open relatie, enkel vrij tijdens de week, alles in wederzijds akkoord met partner. IK ZOEK dame voor wederzijds plezier af en toe, liefst niet eenmalig, een soort FWB dus. GEWENST : lief en sympathiek, hygiënisch, SOA-vrij. Leeftijd en huidskleur van GEEN belang. Charmante glimlach belangrijker dan fysiek uiterlijk, ben niet geïnteresseerd in "fotomodellen" en ook rondere dames zijn zeer welkom. Drempelvrees of complexen ? Nergens voor nodig, ik ben zeer open en gemoedelijk ! Profiteer van dit aanbod, je zal er gegarandeerd geen spijt van hebben. Bij interesse of vragen, stuur gerust een bericht.  
Michel 54 jaar Antwerpen - Boechout
geile vijftiger,zoekt geil sletje om samen uit te dagen
Hey daar geile dame.Daag jij graag uit op terrasje van cafe in sexy outfit,mini zonder slip,hoog hakje,kort rokje,sexy bloesje?Wil je graag es een dag naar zee met een cabrio,daar gekleed in uiterst klein bikinitje,enz...Wel,dan ben je hier aan het juiste adres.Ik zoek geen relatie,alleen samen uitdagen in public places.Wie durft reageren?  

geile vijftiger,zoekt geil sletje om samen uit te dagen
Guido 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Liefde gezocht
Dag dames. Ik ben een prille vijftiger in een sexloze relatie. Ik vraag mij af of er ook vrouwen zijn in zulke situatie. Ik ben niet op zoek naar een relatie, wel naar iemand om mee te praten , te knuffelen en heerlijke seks mee te hebben. Wederzijds respect is heel belangrijk.Ik geniet als ik jou kan laten genieten.  
  1   2   3   4