Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Willem 56 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Een verlangen dat me droevig maakt...
Bedankt om mijn berichtje te lezen. Ik ga eerlijk zijn, ik zoek geen relatie. Sex hoeft niet. Mijn verlangen? Je borsten te mogen liefkozen. Vind je dat raar? Mijn partner heeft sinds 2020 borstkanker. Ze heeft niet graag dat ze nog worden aangeraakt. Er is nog maar weinig gevoel in haar borsten. Ik respecteer dat. Maar het verlangen om nog eens borsten te mogen strelen, zoenen, tepels tussen mijn vingers/lippen te mogen voelen...dat verlangen wordt met de dag groter. En het doet me pijn om te aanvaarden dat ik dit misschien nooit meer zal mogen ervaren. Daarom dit zoekertje. Ik ben een slanke, verzorgde man van 56. Wil jij aan mijn verlangen tegemoet komen? Misschien liefst in de regio. Stuur je me een mailtje? Kunnen we kennismaken. Ik kijk er alvast naar uit. Willem.  
11 dagen
Andy 37 jaar Antwerpen - Kontich 0477599228
Wie is skinny
Heyhey, ik ben een leuke spontane jongeman van 37 jaar en ik zou heel graag een leuke vrouw leren kennen dat echt super skinny is. Is iets wat ik al heel lang interessant vind, maar ik heb nog niet het geluk gehad om iemand leuk en eerlijk te leren kennen dat echt ook zo mager is. Ikzelf ben 1m80, heel slank, heb donkerbruin haar, bruine ogen. Verder ben ik single, eerlijk, openminded. Ik sta voor veel open, ook meer dan enkel date, zoals echte vriendschap of meer als er een goede klik is. Ik kijk er al naar uit om een berichtje te krijgen van een leuke vrouw. Dit kan via email of Whatsapp. Maar gelieve uzelf dan ook wel even voor te stellen en even wat te beschrijven aub? Hopelijk tot snel en wie weet... xxx  
Mister 47 jaar Vlaams-Brabant - Oud-Heverlee
Au naturel
Met dit berichtje zoek ik een leuke vrouw wie het net zoals ik erg sexy vind om intiem goed behaard te zijn, into sexy lingerie is en uiteraard graag wil kennismaken… Ik ben er 46, 1m92, single en sportief gebouwd. Leeftijd is niet zo belangrijk maar een click des te meer ;-) Laat maar wat van je horen, ik ben mobiel dus afstanden vallen te overbruggen. Gr M  

Au naturel
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Skype of Kik (lang_en_lief). Misschien tot zo?  

Massage zo dadelijk?
12 dagen
Ferre 41 jaar Vlaams-Brabant - Herent
No sex, just rope
Ik ben op zoek naar een vaste rope bunny. Ik ben een ervaren, hoger opgeleide, niet onknappe single en vind niets mooier dan een mooi vastgebonden vrouwenlichaam, zowel gekleed, in lingerie, als naakt. Seks komt daar in de eerste plaats niet bij kijken. Dus als jij fantaseert over vastgebonden of geblinddoekt worden, gestreeld, gespankt of gewoon bewonderd :) of als je er al positieve ervaring mee gehad hebt en op zoek bent naar meer, stuur me een berichtje!  
Vic 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Openbaar naakt
Hallo, Graag ontmoet ik een leuke aantrekkelijke vrouw die opgewonden wordt van zich openbaar te ontdoen van haar kledij. Je vind het fijn om hierbij bespied te worden. Ik geef je de ruimte om je in alle veiligheid bloot te geven. Zelf ben ik een sportieve aantrekkelijke hygiënische man. Veel is mogelijk. Benieuwd naar alle reacties. Fijne avond  

Openbaar naakt
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...) Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij.  

Samen genieten van elkaar
13 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Uitkomen van 3 fantasieën op 1 date
Ik ben een lieve en rustige man die zoek is naar iets niet zo gemakkelijk om te vinden. Heb 3 fantasieën die ik graag eens wil zien uitkomen op 1 date. Welke fantasieën zijn het juist : wil eens een trio doen met 2 vrouwen. Waar op die date een vrouw wil squirten en die het niet erg zou vinden dat ik eens op een gezicht mag klaarkomen. Vind bij een date respect en hygiëne belangrijk. Welke 2 vrouwen kunnen mij hier eens mee helpen deze te laten uitkomen.  

Uitkomen van 3 fantasieën op 1 date
Maarten 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ondeugende friend with benefits
Ik ben via deze weg op zoek naar een spannende friend with benefits om stomende en passionele sex te hebben zonder meer, maar wel met de nodige klik. Ik heb een druk leven met veel creatieve projecten, maar ook een hoog libido en jij hopelijk ook :). Zelf ben ik spontaan, vrolijk en optimistisch, verzorgd en hoog opgeleid, 1m88 groot, normaal gebouwd, kort donkerbruin haar, bruingroene ogen, lichte baard, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren, en heel groot geschapen. Leeftijd speelt voor mij iets minder een rol, de fysieke en mentale klik des te meer. Ik zoek niets extreems maar sta voor veel open en vind voorspel, afwisseling, en een open geest belangrijk. Graag reactie met wat uitleg :) X  

Ondeugende friend with benefits
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10