Zoeken naar vinden

Uw zoekactie voor vinden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jowase 61 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zoekt lekker geil speel maat
Nog maar eens kijken of hier een vaste speel vriend kan vinden graag de leeftijd van mijn tussen 60 a 70 jaar liefst in buurt van beveren waas gaverland wijk die ontvangen of verplaats op vrijdag voor middag en verzorgd is en discreet is niet roken buikje of slank maakt niet uit als de sex maar goed is ik bepaal waar het kan alles kan niets moet hou pijpen tongzoenen neuken als maar lekker is en lekker geil is jonge mag ook ik stuur nog geil foto's bij antwoord zo als ik zij sta voor veel open ben bi maar voel wel gay wie zin zoek wel vast iemand ik zelf ben 61 jaar intiem kaal 1m80 groot niet behaard maar jij mag behaard zijn enkele intiem kaal graag hou ook van sex speelgoed ook trio kan  

Zoekt  lekker  geil  speel  maat
12 dagen
Dirk 53 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Moeilijk te vinden
Hallo , Ben een normaal gebouwde man ,1,80m ,bol kontje , ik zoek een MAGERE man heren ,niet slank maar echt mager ( .vb 1,80m en 60 kg ) met liefst een besneden mooie piet bij voorkeur niet te dik , zou graag willen pijpen en deepthroat oefenen en als je me daarna bare wil nemen en je goedje in me spuit zou top zijn , je zou de 1ste zijn . Uiterlijk speelt geen rol wel hygiëne .grtjs0456150419  
Sub Switch 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Looking for exhib domi/master
Dag meester/sir, bij deze op zoek naar een leuke domi die into exhib/outdoor is om me te helpen dit verder te ontdekken en geile momenten te hebben. Wie (max 45 slank, niet ontknap...) wil en kan hierbij helpen. Het vinden van locaties, het uitwerken van scenario's (met meerder mag ook)... . Steeds wat opbouwen. Zoals je kan zien ook graag foto/film. Wel steeds anoniem (op foto/film) met (pup)masker. Ik ontvang niet. Mijn stats 33 177 70 16top (nog niet anaal beschikbaar). Liefst mensen die niet te ver zitten. Dominant mag man zijn, een koppel mm/mv... Hopelijk tot snel  

Looking for exhib domi/master
13 dagen
newbi 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
chille leeftijdsgenoot die me begeleid?
Heb al meermaals gezoend en gepijpt met enkele leuke kerels. Ik wil echter meer en zou graag een aangename man (versa/top) vinden die mij langzaam verder durft nemen. Weet aub wanneer u te oud bent, mijn stats zijn 29 184 71. Ik ben openminded zolang er vertrouwen en discretie is.  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
14 dagen
Johanbi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi’zoekend
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
14 dagen
Tim 54 jaar West-Vlaanderen - Menen
Opzoek maar moeilijk te vinden blijkbaar
Welke man kan donderdag om 11.30 Ontvangen voor..... lees zeker goed . Ik zou graag eens mijn kleine ballen maar redelijke pik willen afbinden en dat je dan ermee doe wat je wil . Je mag ook met jou pik lekker in mijn montje komen duwen Kan je ontvangen stuur maar ik kijk tot 10.30 Andere voorstellen ook welkom  
15 dagen
Bibi 36 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Morgen 18/04 in de avond .
wie heeft er lekkere volle ballen en wil deze morgen in mijn mondje lossen . liefst passief persoon en outdoor . 2 man zou nog leuker zijn maar dat zal ik hier niet vinden vrees ik . voor regelmatig mag ook .  
15 dagen
Jan 52 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Onderdanige zoekt
Hallo, nogmaals proberen om ´n man te vinden die mij wilt ontvangen. Ik neem drankje en hapje mee. Vanaf aankomst ben ik u persoonlijke butler, masseur, likslaaf speeltje,... veel kan. Met ´n lichte dominantie van u uit naar mij toe maken we er ´n gezellige tijd van met footloving facesitting, gedwongen rimmen, plas, ...... respect, discretie en hygiëne. Footloving facesitting plas evt. Welk koppel wil verwend worden? Ik verplaats, no fake en kom afspraak na.  
15 dagen
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek jonge slanke gast klein geschapen blijkbaar niet te vinden
Ik zoek al eventjes een jonge slanke gast met klein piemeltje. Ik ben hetero maar wil er eens graag mee spelen. Jij blijft passief. Ik kan ontvangen. Reactie met wat uitleg over jezelf, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang. Voldoet je niet aan de voorwaarden, niet reageren aub!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10