Zoeken naar vindt

Uw zoekactie voor vindt leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

blotevoetjes 55 jaar Antwerpen - Ekeren
voet, feet, foot, tenen, ekeren
Op zoek naar een vrouw die het heerlijk vindt om haar voetjes te laten verwennen, masseren, kussen, likken. Liefst omgeving ekeren. Eerste contact kan in een cafe, bij een tas koffie of een biertje.  

voet, feet, foot, tenen, ekeren
Leukebeer 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hallo allemaal, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem. Samen met mijn vrouwtje zoeken we een aangename vrouw waar ik als man af en toe mee kan afspreken. Wij zijn al 16 jaar samen maar ons libido is heel verschillend en dat vindt zij jammer voor mij, zelf zijn we wel swingers dus we weten dat onze relatie sterk genoeg is voor iets extra. Ik weet hoe dit kan overkomen maar wij hebben dit goed overlegd en hopen een leuke dame te leren kennen. Ben je nog steeds aan het lezen? Perfect Misschien wilt u ons een kans geven en wenst u ons beter te leren kennen, graag reageren met foto. Ikzelf ben een rustige man die zijn tijd neemt, passioneel en begripvol, altijd aandacht voor de tegenpartij. Het gaat hier niet om bedriegen, vrouw kan aan telefoon komen na de werkuren. Groetjes Tom  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG TITS
Hallo, ik ben een slanke, open minded & groot geschapen gast van 42 jaar. Mijn fetish zijn mooie grote tieten: kijken, voelen en kneden met de handen, tepels likken en zuigen. Daar krijg ik een flinke grote stijve pik van. Ik zoek dan ook een meid/vrouw met mooie grote tieten. Je poesje lik ik ook graag. Neuken als je wil in de standjes die je leuk vindt. Graag alles discreet.  

BIG TITS
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Masturberen en gemasturbeerd worden, masseren en gemasseerd worden
Welke dame vindt masturberen, masseren, gemasturbeerd of gemasseerd worden net zo geweldig als deze charmante vijftiger? Ik ben een 56 jarige professionele masseur die jou een geweldige relaxatie en ontlading kan bieden.  
Heelslover 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heelslover
Goeie middag, dames, zelf ben ik een man van 33 uit het Gentse die hakken enorm opwindend vindt, zijn er vrouwen die die passie delen en hun collectie graag eens laten zien? Wat volgt laat ik open en de keuze aan jou. Bij interesse hoor ik het graag!  
jonas 27 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zin om samen nog eens een pamper aan te hebben ?
Hey , ik ben een jongeman van 27J slank en goed verzorgd geen lichaamsbeharing en geen macho :-) , hygiëne vindt ik heel belangrijk , dit wordt gegeven , dus ook verwacht ik zoek een leuk meisje / dame om samen nog eens lekker in een pamper te vertoeven . ik hou ervan het gevoel een pamper aan te hebben , heb jij hier ook nog eens zin in ? laat je dan maar lekker gaan ik verplaats mij makkelijk naar jou locatie of op hotel of bij mij thuis groetjes jonas  
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Bob 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Eens piepen
Dag dames, via deze weg had ik graag in contact gekomen met een dame die het wel leuk vindt dat een man zijn broek laat zakken voor haar. Wil jij mij graag aanschouwen als ik mijn broek laat zakken en mij daarna handmatig tot een hoogtepunt zien komen, hoor ik graag iets van jou. Leeftijd zie ik niet als een probleem! Ikzelf ben een nette verzorgde geschoren man die hygiëne op prijs stelt evenals de nodige discretie. Kijk vol ongeduld uit naar je reactie. Groetjes en tot snel B  

Eens piepen
10 dagen
Discrete man 61 jaar Antwerpen - Schoten
Zoek een dame die graag begluurd wordt en zelf ook graag gluurt.
Ik ben op zoek naar een dame die zonder medeweten van haar partner wel eens naar een naaktstrand of naaktsauna gaat en er dan een kik van krijgt dat onbekende mannen haar naakt kunnen zien maar het dan zelf opwindend vindt dat ze eens andere penissen kan bekijken. Welke dame durft toegeven dat ze dat wel eens doet? Liefst uit omgeving Schoten. Ook single of gescheiden dames of weduwen mogen reageren  
  1   2   3