Zoeken naar voet*

Uw zoekactie voor voet* leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
Footlover 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Feet wanted
Welke dame bied er hier haar mooie voetjes aan een sportieve en niet onknappe man? Strelen, likken, footjob... met als apotheose een mooie zaadlozing op haar teentjes. Geef hiervoor 100 en is enkel voor vandaag/vanavond! Voor de rest intiem kaal, 1m80, 76kg, geen BBS, 19*4 en veelspuiter. Enkel serieuze reactie's aub! Kan jou discreet ontvangen.  

Feet wanted
gisteren
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Koppel gezocht voor date-600€. Geen intiem, enkel voeten
Man zoekt koppel voor date. 600€. Geen sexdate, vooral jullie voeten nederig likken.  
Toon 39 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Jongeman zoekt koppel die me vandaag 500€ lichter maken. Ik lik jullie voeten.
Jongeman zoekt koppel die me vandaag 500€ lichter maken. Jullie duwen jullie voeten in mijn mond. Groetjes aan de voetjes. Tussen 9.00 en 13.00 vrij.  
Michael 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdag dame met mooie voetjes gezocht: 500 e date in hotel. Enkel goede reacties graag
Voor vrijdag dame met mooie voetjes gezocht. OVL hotel, enkel goede reacties. Ik lik graag uw voetjes. Ik ben een verzorgde man.  
Voet fotograaf 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
Hoi allemaal, Ik ben hobbyfotograaf die zich verplaatst over gans het land opzoek naar dames met mooie en verzorgde voeten. Ik maak een uitgebreide fotosessie waarin enkel de voeten op foto komen te staan. (Niet boven knieën) Dus blijft dus volledig anoniem. De foto’s zullen enkel gebruikt worden voor privé collectie, uiteraard krijgt de dame ook alle foto’s ter beschikking. Tijdens een sessie die ongeveer een uurtje, max 2uur zal benutten zal er helemaal geen fysiek contact plaatsvinden tussen mij en het model. Het model bepaalt zelf haar prijs voor de shoot en kan er zeker van zijn dat ze meteen haar geld krijgt voor of na de sessie. Ik gebruik professioneel materiaal en heb zeer verzorgd en hygiënisch voorkomen. Uiteraard kan ik ook ontvangen in eigen amateur fotostudio. Ik heb een rijke collectie voetsieraden en attributen die eventueel gebruikt kunnen worden. Bij een goed resultaat en tevreden wederzijdse samenwerking is dit zeker niet eenmalig. Ik hoor het graag. G  

Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
chris 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil
zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil gebruiken tegen fvg , gebruiken bij tv als voetsteun , er naar believen mee amuseren onder je blote voeten en tussen tenen prutsen etc ,eelt en zweet van voeten naar believen aan wrijven en schuren , erop gaan staan met blote voeten (is stevig toestel) en je zit r niet mee in dat ie misschien kan stukgaan onder je gewicht en dat ie kan vuil worden van zweterige en eelt voeten en ongewassen voeten na werkdag of dag in schoenen ,geen probleem als u zweetvoeten heeft , zelfs erge zweetvoeten en of zgn stinkvoeten , en veel harde huid en eelt ook welkom uiterlijk geen belang al weet ik wel graag wie achter de voeten zit , dus graag maat voetjes en wat info over de voetjes of voeten en foto van de blote voeten en voetzolen aub en foto van jezelf , ik reply dan met foto van mij , we bespreken dan de fvg en ik leen hem uit aan je blote voeten  

zeer volslanke dame gezocht die mn stereo aparaat als voetbankje wil
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
Eva 30 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Welke man wilt mij verwennen
Olá, Ik zoek voor vandaag of in de toekomst een leuk afspraakje voor een mooie cent €€( ik word graag verwend ).Ik ben een latina, 1m62, b80 cup en volle billen. Wie stuurt hier mij een leuk voorstel en zijn vergoeding ?. Seks=condoom. Ik vind het ook enorm leuk om iemand te betrappen, of begluurd te worden. Ik ben heel open minded. Dus stuur maar wat je wilt. Liever een vluggertje in de auto of bij jou ? Of even op een kamer of welness voor een uurtje. ( Het liefst doe ik wel korte dates. Een klik is belangrijk. Maar ik zoek geen nieuw lief. 100x over en weer mailen of smsen hoeft voor mij niet. Duidelijke afspraken. Hoofddoel plezier en voor mij die mooie extra. Wie is hier vrijgevig kwa €€ en zaad. Ik hoor het wel dan. Fotos kunnen uitgewisseld worden na een mooi voorstel. Ik heb enkele tattoos en piercings ( in gezicht enkel maar een klein neuspiercing.) voor de voet liefhebbers. Ik heb maatje 38.  
Daddy 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daddy
Ik zoek een slank meisje 18-30 jaar om zondag 12/5 met me af te spreken. Jij ligt naakt, ik lik je overal ook voetjes, geen gepijpt of geneukt, jij laat je gewoon overal likken en strelen. Max half uur, dit bij me thuis, prijs overeen te komen, liefst dus mogen, maar zou eventueel ook andere dagen kunnen.  

Daddy
  1   2   3