Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dom 33 jaar Antwerpen - Boom
Cuck deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck deluxe
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 73, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven Ook lik ik jullie graag samen tijdens de daad en kan ik genieten van een volgespoten poesje dat ik graag schoon lik ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
10 dagen
Tom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De zon zorgt voor...?
Dag openminded koppel, zorgen deze heerlijk warme zonnestralen ook voor opwindende fantasieën? Jullie vinden het fijn dat de dame voluit geniet met een andere man? Wel, reageer dan maar op deze advertentie. :) Graag had ik een koppel leren kennen dat openstaat om online kennis te maken en dat ook zo ruimdenkend is dat de vrouw een (ont)spannende chat mag beleven met een andere man. Dit terwijl de man van het koppel op de hoogte is dat zijn vrouw zich heerlijk amuseert. Waar het verder kan toe leiden... dat zien we wel he :) Mocht jullie dit aanspreken, laat het mij gerust weten. Ben nu al benieuwd. Ik ben een heel respectvolle veertiger, groot van gestalte, normaal gebouwd, hoger opgeleid. Waarden zoals respect en discretie zijn voor mij bijzonder belangrijk. Foto na eerste contact zeker te krijgen. Nu al heerlijke xxx van mij voor de vrouw. :) Tom  
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw (of hetero koppel) voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
10 dagen
cuckoldbull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Enkel real-cuckold aub
Hallo koppeltjes. Hier een rijpere ervaren bare cuckoldbull. 55jr, zakenman, gehuwd 180/80kg. (dus in het geniep). Zoek een echt cukcoldkoppel dat kickt op sperma. Spel met de cuck wordt zeker niet vergeten. Geen zwaarlijvige dames aub. Ik kick voornamelijk op korte krachtige dates. Met keuring, geile tongzoen, pijpen en uiteindelijk goed volspuiten waarna het opkuiswerk voor de cuck volgt.  
patrick 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0474460443
volslanke 60 jarige single man
zoek koppel voor trio waar veel kan niets moet zijn jullie op zoek naar huisvriend of extra man om vrouwtje mee te verwennen of willen jullie iets nieuw proberen ook jonge koppels die er oudere bij willen dit kan ook betalend zijn dus willen jullie mijn bucketlist spijzen reageer nu via whats app mvg  

volslanke 60 jarige single man
Creampie lover 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
12 dagen
Kris 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Discrete toeschouwer
Hey lieve mensen, ik ben een normale beleefde man met een verzorgd voorkomen en een fantasie. Ik zou namelijk graag een koppel live willen bekijken terwijl ze samen de liefde bedrijven. Vanuit een stoel of zetel . Dit zonder me te moeien of te storen. Ik respecteer volledig jullie wensen en ben uiteraard heel discreet en garandeer volledig jullie privacy. Het lijkt me geil voor beide partijen om dit te doen. Bij wie mag ik vanavond nog langskomen? Enkel kijken en niets meer.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10