Zoeken naar volgende

Uw zoekactie voor volgende leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop
Ik ben 46j 185 85 17/5. Volgende maand ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Wie nodigt mij uit?
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Wie nodigt mij uit?
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter tracht ik liefst alleen aan jou node  

TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Schrikken 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Wouw effect
Wie met volgende eigenschappen biedt zich aan : - een grote dikke lange vleeslul met grote ballen in een hangende ballenzak. - onbesneden - echt groot, dik en lang in hangende positie Om mij : - te doen schrikken - een wouw effect te geven - te laten voelen en strelen - te laten zuigen - je zaad voelen stromen tot het in mijn mond komt Ik kan verplaatsen, eventueel ontvangen, in de auto of buiten :-) Wie o wie heeft alles in huis en wil een keer uitpakken om mijn droom te doen uitkomen?  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik:47j,1m78,79kg,17cm, intiem behaard, getrouwd, en stiekem liefhebber van oraal verwennen van geile pikken. Jij: voldoet aan al het volgende (het is veel, ik weet het, maar geloof me het is de moeite) :slank, verzorgd, mooi tot fors geschapen, geniet graag 1 of meerdere keren per week van een lekkere pijpbeurt MET condoom (!), kan overdag vlot thuis ontvangen in ruime regio rond Gent, en hebt zin om mij op te leiden tot pijpslaaf. Dit omvat: mij leren hoe je het het liefst wil, op termijn zonder condoom, slikken, deep throat en al wat er in je opkomt. Voor de duidelijkheid: geen kussen neuken etc, enkel u pijpen, en aanvankelijk enkel met condoom. Reageer met je stats, woonplaats en eventueel een foto van je stijve. Voldoe je niet aan alle voorwaarden, reageer dan niet, het is tijdverlies voor ons allebei...  
Geile bottom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
Volgende week vrijdag, 24 mei, had ik graag langsgekomen bij een leuke oudere heer in of rond Gent. Ik ben een bi kerel, 100% bottom, en wil die dag lekker pijpen en ondergespoten worden. Sta voor veel open zo lang het maar met het nodige respect gebeurd. Discretie en hygiene zijn een vereiste. Veelneukers mogen zich onthouden. Laat me gerust iets weten!  

24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
opa frans 64 jaar Antwerpen - Kapellen
een avondje strippen met geile vrienden...
scenario is: via een eenvoudig kaartspel tot iedereen in zijn nakie staat. Dus gestript worden, mogelijk met opdrachten. ( bij elk spel is er een winnaar en verliezer. De verliezer krijgt opdracht van de winnaar. Interesse ergens volgende week ( mogelijk maandagavond of woensdagavond), geef je. gegevens op en ik breng je verder op de hoogte Locatie Ekeren.  
Mrc 66 jaar Antwerpen - Lier
Pijpen en tongen poppen
Wie wil mij volgende week is poppen in de dag  

Pijpen en tongen  poppen
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi bottoms slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 31-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingersie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Ik kom uit Antwerpen en verplaats gemakkelijk. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie is geïnteresseerd?  

Kinky bi bottoms slet zoekt leuke dominante kerel
15 dagen
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte bioscoop
Ik ga deze middag om 13u30 in Antwerpen stad naar de cinema, echte bioscoop dus. Ik zou graag eens volgende scenario beleven : we zitten naast elkaar, op een wat afgezonderde plek, tijdens de film openen we onze broek en betasten we elkaar, en rukken. Wie durft dat? Ik zoek verzorgde, jongere man(nen). Een geile man links én rechts van mij zou nog geiler zijn. Wie??