Zoeken naar volledig

Uw zoekactie voor volledig leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Wxx 49 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Sperma
Iemand zin om deze avond zijn dikke spermaklodders te spuiten in de hoge hakken van mijn vrouw? Dit kan volledig anoniem. Indien je liever gewoon gepijpt wordt en mijn mond vult dan kan dit eventueel ook  
25 dagen
domibullxl 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dominante bull xl zoekt smal kontje
vrijdag rij ik van brugge naar brussel, waar stop ik? ik kom binnen, kleren uit, jij zit naakt in de zetel, ik duw mijn lul in je mond waar hij ook blijft tot hij langzaam je keel inkruipt,daarna leg je je op je buik, handen vastbinden oo je rug, ik bewerk je kontje met tong en lul, daarna ga je op een stoel zitten, geblinddoekt, ik pijp je kale lul tot vijna klaarkomen, ik steek de mijne terug in je mond, dan pijp ik je terug tot bijna, terug in je mond enz. ik beslis wanneer je klaarkomt, en ik spuit dan alles in je mond, ik vertrek om 0430, ongeveer 0600 hr in brussel, wie durft, jij geen baard of snor en lul en kontje kaal, alleen smalle kontjes, ik ben 55 174 75 19/4 volledig onbehaard  
Bear13 56 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Bott kan vanavond discreet ontvangen
Ik kan na 19:00 discreet ontvangen. Zelf ben ik :1m76, 83, korte baard, behaard lichaam , intiem glad. Kussen en wederzijds pijpen zijn belangrijk. Ben bottem voor neuken. Poppers kunnen. Graag wat volledig als je reageert. Wat wel/ niet. Ik “ bedien” niemand en verwacht een fijne vrijpartij. Graag foto . Ik date niet anoniem. Geen antwoord = geen interesse  

Bott kan vanavond discreet ontvangen
KRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
ook geschikt voor trio én méér ! Steeds intiem volledig babyglad en verzorgd, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje. Ik deepthroat, hou ook van dubbele penetratie. Gelieve een foto van je pik met je reactie te sturen aub ! Ik kan elke dag ontvangen en verplaats in de nabije omgeving.  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
25 dagen
tim 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bischierig en zoekt soft massage
Ik ben zeer slanke man 1.85m 67kg 12cm volledig geschoren en zoekt eerste kennismaking met een man en te starten met een massage. Ik blijf passief en kan niet ontvangen.  
Mike 60 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Date
Hallo deze namiddag vertrek ik van ziekenhuis Oostende richting naar huis in Knokke-Heist bij wie mag ik langs komen elkaar verwennen niet rokers en niet behaard zelf ben ik 60/171/89/15x4 volledig geschoren en zeer hygiëne en versa tot straks  

Date
chris 56 jaar Limburg - HASSELT
SUPERGLAD BOTTOMKONTJE ook voor gangbang
steeds intiem volledig babyglad en clean, ik deepthroat alle groottes, steeds poppers in huis, hou ook van double fuck, ff, Ik ontvang graag echte TOPS ! Voeg aub een pikfoto bij je reactie !  

SUPERGLAD BOTTOMKONTJE ook voor gangbang
26 dagen
Pijpsletje 39 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Onderdanig pijpsletje voor heer die kan ontvangen (deze avond; woonplaats onbelangrijk)
Zeer onderdanig pijpsletje zoekt heer die behaagd wil worden. Wanneer ik op de knieën ben, ben jij en je staaf alles op de wereld. Je kiest hoe lang, hoe diep, hoe nat, ik doe alles. Wanneer je klaar wil komen, kan je alles in mijn mond of mijn keel spuiten. Ik zal elke druppel slikken. 39 189 87 19x4 onderdanig, soa getest (volledig negatief okt 23). Niet fake. Kan makkelijk verplaatsen, Vlaams Brabant, Gent, Antwerpen enz.  
26 dagen
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jij fantaseert soms over onderzoek in dokterskabinet?
Jij fantaseert soms over een volledig pseudo-onderzoek in een ingericht dokterskabinet in het Brusselse? De dokter is een nepdokter. Ga dan eens mee met mij, man 60+, naar het kabinet van de peudodokter. Dan worden we elk apart onderzocht. Jij bent man, vrouw, koppel. Leeftijd en uiterlijk is niet van belang.  
26 dagen
Sammy 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9