Zoeken naar voor mensen

Uw zoekactie voor voor mensen leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

costa 49 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man zoekt pay koppel
Hey! Ik ben een leuke, normale man van 50. Ik zoek een pay koppel, die me willen ontvangen. Voor een tweetal uurtjes spannend leuke sex. En dit voor een vergoeding. Liefst zijn jullie leuke normale mensen . Ik wil graag ook oraal de man verwennen. Tot daar het bi kantje. Wat bondage mag. Ik hoor graag jullie voorstel en jullie te verlangen tarief. Nette en correcte date voorstel aub!  
11 dagen
Thijs 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor personen met een beperking
Mensen met een beperking hebben ook nood aan een liefdevolle knuffel, een intiem contact,... maar hebben hier zeker niet altijd de mogelijkheid toe. Heb je een beperking of ben je al wat ouder en nood aan een babbel, een knuffel of een intiem contact dan mag je dat zeker laten weten. Ook koppels waarbij een van beiden iets tekort komt omwille van de beperking van de ander. Dit alles op een respectvolle en begripvolle manier. Ben een verzorgde en begripvolle man. Volledige discretie gewaarborgd. Bij interesse stuur je me gewoon een berichtje en praten we verder om te kijken wat je verlangens zijn en wat mogelijk is.  
13 dagen
Dirk 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oprechte studente max 21 jaar
Ikzelf ben op zoek naar een lieve en oprechte studente voor een leuke babbel, eventueel iets eten en een sensueel moment. Hiermee bedoel ik dan erotische aanrakingen, beffen en vingeren. Geen intiem. Aangezien het erg moeilijk is om jonge mensen te vinden en dit mijn droom is heb ik een vergoeding voorzien van 3000 €. Opgelet enkel de leeftijd vanaf 18 jaar (MINIMAAL) en 21 jaar komen in aanmerking (MAXIMAAL). Bij interesse graag een mailtje met een korte beschrijving van jouzelf.  
20 dagen
plezier 55 jaar Limburg - Maaseik
zoek leuk stel /of leuke dame
zoek een leuk stel in de leeftijd van 50 tot 65 voor leuke treffen, samen elkaar verwennen , toekijken, oraal verwennen , laat me ook oraal verwennen door de man- graag serieuze antwoorden met mensen die zich ook treffen willen. Mag ook dame alleen zijn  
Red 38 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Classy kink
Opmerkelijk, bijzonder aantrekkelijk en vooral heel erg ruimdenkend. Dominante doch zorgende aard, gefascineerd door alles wat net ietsje anders is. Ik kleur niet graag binnen de lijntjes. Flexijobs zijn in, ik denk verder want ik wil mijn creativiteit kwijt kunnen... Op zoek naar voorstellen die mijn interesse weten te prikkelen, geïntrigeerd door mensen die mijn aandacht weten vast te houden.    

Classy kink