Zoeken naar voormiddag

Uw zoekactie voor voormiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cd sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou deze voormiddag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
Tim 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zoek eerste bi ervaring met een massage
Slanke man 53j 1.85 68kg 13cm zoekt man die mij morgenvoormiddag eens een eerste bi ervaring geeft door een massage te beginnen en wil kijken hoe het aanvoelt.ik blijf passief en pijpt niet. Kan niet ontvangen. Regio Eeklo en omstreken  
Kei 56 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Kloosterbos Wachtebeke
Morgenvoormiddag wil ik pikken zuigen in t Kloosterbos.  
Lode 61 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Spermaslet
Wie komt zijn zaad dumpen in mijn mond deze voormiddag of vanavond na 8u30  
Wouter 63 jaar Antwerpen - Lille
Naakt tonen
Ontvang jullie deze voormiddag schaamteloos naakt en pijp je tot het einde.Ben slank, weinig behaard en verzorgd.... jullie ook?  

Naakt tonen
Pieke 62 jaar Limburg - Maasmechelen
Iemand gezocht voor regelmatig
Jonge zestiger. 63, 168, 73. 12/3,5 cut, zoekt een zeker slank persoon voor regelmatige soft dates, filmke, voelen, trekken, pijpen. Geen neuken. Geen allesdaters maar een onervaren slanke man zoals ik. Reageer met je stats en je wensen. Ik kan nu maandag en dinsdag voormiddag ontvangen. Reageer met stats en fotootje aub.  

Iemand gezocht voor regelmatig
justme 34 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
date gezocht voor deze voormiddag
heb je zin om je eens geil en stevig te laten leegpijpen ? dan ben je hier aan het juiste adres ! ik kan ontvangen en verwen je met een zalig pijpbeurtje nat en diep tot je hard gaat spuiten in mijn keeltje welke man komt mijn mondje vullen ?  
Paul 63 jaar Antwerpen - Lille
Sperma
Ben zot van sperma en wie komt mij onderspuiten...pijp je tot het einde. Ben top,slank,weinig behaard en ontvang je graag naakt deze voormiddag.  
sperma 66 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Elkaar verwennen zondag
Zoek man om elkaar te verwennen en te bevredigen . Masseren , pijpen en elkaars ballen verwennen . Zondag voormiddag voor 11u graag . Hygiéne komt op de eerste plaats en uit de omtrek .  
gie 52 jaar Antwerpen - Mol
lekkere voormiddag
Deze biman is geil opgestaan en wenst uw wensen te vervullen. Wie biedt me zijn keiharde erectie aan om hem in mijn warme mondje te nemen en je kloppende lid te verwennen tot je het niet meer kan houden van genot. Leun lekker achterover en geniet en geef me alles wat je hebt. Ik wil de volledige inhoud van je volle ballen opzuigen. Wie zit er met een knoert van ern erectie en wil spuiten? Contacteer me aub We moeten mekaar helpen…  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10