Zoeken naar vriendschap

Uw zoekactie voor vriendschap leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
hot daddy 53 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
zoek leuke sexbuddy of zoontje (18-30)
Hey jongens, ben jij op zoek naar een toffe daddy om samen te ontspannen en geile dates te beleven,of naar een daddy bij wie jij jezelf kan zijn? Ben een vlotte niet onknappe man van 53, 1m83, 92kg en op zoek naar een leuke jongen (18-30) voor regelmatige dates en als sexbuddy, sta ok open voor een lange termijn vriendschap, zoek wel geen relatie. Heb een lichte voorkeur voor slank tot normaal gebouwd of gespierd...Ben je onderdanig ingesteld is het een pluspunt maar geen vereiste. Ik lees graag jullie reactie en liefst met een fotoke  
15 dagen
jan 59 jaar Limburg - Ham
man zoekt vriend
duurzaam respect eerlijkheid zoekt vriendschap met sex ben 59 120kg 16cm 1m97 ben singel gay versa  
15 dagen
Vriendschap 65 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Vriendschap
Iemand die op zoek is naar een vaste sex vriend? Graag ernstige reacties  
15 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
: Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE GAY voor fun en love
46j 1m87 82,50 kg zkt langs deze weg een leuke JONGERE SINGLE GAY voor vriendschap, fun en eventueel meer (relatie indien klik) ik van op jongere kerel voor wie ik een leuke big brother of daddy mag zijn en we samen leuke en gezellige momenten kunnen beleven. ik woon alleen in Sint-Lievens-Houtem en kan gemakkelijk ontvangen. ik hou van gezellige softfun, romantiek en liefdevolle momenten waarbij kusjes en knuffels ook echt meer dan welkom zijn. maar uiteraard ook ander genot :p heb je interesse? stuur me spoedig ik geef mijn adres wel ENKEL via SMS of whatsapp. Dus niet via mail enz (dit om fake te vermijden) tot hoors? xxx  

46j zkt JONGERE GAY voor fun en love
16 dagen
Sexvriend 44 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Zoek een sexvriend voor hete avond / nacht
Ik ben op zoek naar een discrete, respectvolle, normale man (leeftijd en looks maken minder uit) waar ik een sex vriendschap mee kan uitbouwen. Genieten van elkaar , maar ook eens afspreken met een vrouw voor trio . Zoek al voor morgenavond, liefst iemand die kan ontvangen, zo niet kunnen we ook op hotel gaan.  
16 dagen
Johan 70 jaar Antwerpen - Beerse
Op zoek naar leuke vriend
70 j man is reeds enige tijd op zoek naar een leuke man uiterlijk en leeftijd niet belangrijk voor een leuke vriendschap met dat ietsje meer. Kan niet ontvangen maar wel verplaatsen het liefst overdag of 'avonds op weekdagen. Mail me indien interesse Je krijgt altijd antwoord ! Fakers zich onthouden aub  
16 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
17 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt een vaste bi-senior in de streek van Roeselare, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie, waar alles kan en niets moet. Ben nudist: loop graag naakt. Hygiëne en discretie. Vriendschap is ook belangrijk. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennismaken. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Fakers, en andere onnozelaars zoek het elders.  

Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
  1   2   3   4   5   6   7   8