Zoeken naar vrouwplus

Uw zoekactie voor vrouwplus leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Beestje 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mentale en fysieke opwinding
Ik ben een man, 27 met gevoel voor humor en een gezonde dosis fantasie en ik ben op zoek naar een leuke openminded vrouw; Op zoek naar een scenario waar je eventjes de touwtjes loslaat en mij laat leiden en domineren. Ik houd ervan om op te winden en te teasen, vertellen hoe goed je eruit ziet en wat ik met je zou willen doen. Ik zoek niet louter platvloerse seks maar het volledige plaatje moet kloppen, dus ook het mentale; elkaar verleiden, teasen, uitdagen, sensuele berichtjes, je eventjes ‘verafgoden’ en ervoor zorgen dat je geniet; mentaal en fysiek. Experimenteren met het zachte sensuele naar indien er vertrouwen is met het wat meer dominantere ( laat ik open voor je fantasie; zachte bondage of wat ruwer; heb een aantal ideetjes maar sta open voor jouw fantasie)… Het is geen 100% neergepend scenario maar iets dat we beiden al doende ontdekken met kernwoorden als respect en opwinding.  
13 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
14 dagen
Ervaren Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie.  
14 dagen
Meester Marc 57 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
slavin of slaaf van af 18+
zoek voor morgen namiddag een slavin of onderdanige vrouw of een slaaf wie bied zich aan met wat uitleg of voorstel vrouwen met grote borsten of hangborsten krijgen voorrang  
15 dagen
oudje 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
zoek oudere vrouw of oma met hangborsten
welke oude oma mag ik komen betasten en uit kleden en lekker verwennen voor keur kaal poesje en hoe groter en hoe meer ze hangen hoe beter kan gemakkelijk verplaatsen en soms ontvangen  
15 dagen
tim 36 jaar Limburg - Halen
dominant(e) koppel of vrouw gezocht
hoi, ik ben Tim, een 36 jarige verzorgde, sportieve bi-sexuele onderdanige man. Via hier zoek in een dominant koppel of dominante dame die mij als huis/lust/sex slaaf gebruiken willen. Er kan zer veel voor mij dus alle voorstellen zijn welkom. Ik sta altijd open voor een respectvol gesprek om te zien of we een match zijn. mvg  
15 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
volslanke vrouw met zware borsten gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er aan te strelen en aan zuigen. Kan eventueel ook voor fwb of lat relatie. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
Dag iedereen, Ik ben Stijn, een sportieve, single jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Welk leuk koppel heeft zin in een extra speelkameraadje om samen te verkennen en experimenteren? Ik sta zowel open voor koppels die een eerste ervaring willen opdoen en een heel soft scenario willen uitproberen, tot meer ervaren koppels die al perfect weten wat ze (van mij) willen. Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Jullie uitspattingen blijven tussen ons. ;-) Misschien tot snel?  

Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
15 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Ik zoek een onderdanige vrouw 20j-65j voor relatie! Onderdanig alleen voor erotiek en sex, vrijdenkend zijn! Buiten de gewone dingen die we doen! Als er een klik is kan samenwonen! Die fakers die mijn advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
15 dagen
Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10