Zoeken naar warme

Uw zoekactie voor warme leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Chubbypijper 30 jaar Antwerpen - Deurne
Pijpen
Hoi, ik ben super geil en zoek iemand die geen probleem heeft met een chubby kerel. Ik pijp je, slik je warme zaad en ben terug weg. Ik kan niet ontvangen!  
10 dagen
Bert 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek naar eerste lul om te pijpen
Zit al enige tijd met de fantasie om een man te pijpen. Waarbij ik de lul echt tot tegen de achterkant van mijn mond wil voelen stoten terwijl ik er hard aan zuig en er met mijn tong aan lik. Je warme lading mag daarna mijn mondje vullen. Ik zoek iemand uit regio Ieper die kan ontvangen ofwel outdoor/cardate. Max 18 cm.  
10 dagen
Jeroen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Zoek een lekkere pik. Wil hem diep in mijn mondje steken en afzuigen. Wil je warme zaad voelen spuiten in mijn gezicht of mondje. Sta heet  
11 dagen
anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Elkaar Pijpen
Hey, ik ben opzoek naar iemand met een lekkere lul om te pijpen. Ikzelf wil ook gepijpt worden. Ik ben 26, heb een lekkere lul van 19cm aan puur warme sperma, ben 1m85, ben van Aalst. Ik kan niet ontvangen en ik verplaats me enkel in Aalst. Stuur mij ook een foto van jouw lul, dan krijg je voorrang ;)  
11 dagen
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
wie wil gepijpt worden ?
Goeiemiddag ik m73 slanke bi top 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik pijp en slik jullie warme zaad wie wenst zich door mij te laten pijpen ik kan ontvangen en deze avond ook iemand zin ?dan hoor ik het graag groetjes  
11 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
12 dagen
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik wil pijpen en gepijpt worden
Hey, ik ben opzoek naar iemand met een lekkere lul om te pijpen. Ikzelf wil ook gepijpt worden. Ik ben 26, heb een lekkere lul van 19cm aan puur warme sperma, ben 1m85, ben van Aalst. Ik kan niet ontvangen en ik verplaats me enkel in Aalst.  
Mark 47 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek ECHTE date nu maandag 6mei 1500-2000 lees goed
Wie biedt me zijn lekkere paal aan en spuit zijn warme lava in mijn mondje Wil een echte date met liefst grote harde paal en veel lava ! Poppers beschikbaar indien gewenst. Stuur je reactie met liefst info ( foto ) van je lekkere harde en of je veel spuit Geen fake gedoe  

Zoek ECHTE date nu maandag 6mei 1500-2000 lees goed
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje, zuig je graag lekker hard en daarna neuk je me op zen doggy's tot je lekker mijn kontje vult met je warme zaadjes. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
14 dagen
zaadgeil 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zaadsletje zuigt je leeg
hey ik ben opzoek naar een man met volle ballen die ik mag leegzuigen ik pijp je lekker nat en geil tot je mijn mondje volspuit en dan slik ik lekker je warme zaad en lik ik je paal helemaal af tot ik al je warme geile sperma in mijn mondje en op men tong heb  
  1   2   3   4   5