Zoeken naar wat een lul

Uw zoekactie voor wat een lul leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hete muis 28 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Vandaag. En morgen verwacht ik jou
Jonge vrouw staat lekker nat. Vandaag of morgen ontvang ik graag een verzorgde man. Leeftijd maakt niet echt uit. Eentje dat lekker men poesje kan komen verwennen. Zacht of haard, zolang je maar van aanpakken weet. Ik speel heel graag met je lul die lekker hard staat. Voor prijsjes stuur je me maar een berichtje. Op verplaatsing regio west Vlaanderen kan eventueel ook. Tot zo, geilerd  
Jarnevdb 38 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke dominante vrouw?
Ik ben op zoek naar een vrouw met een dominant kantje uit de provincie oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg of Vlaams Brabant die mij volledig machteloos wil vastbinden, op mijn gezicht komt zitten en mij verplicht te beffen, die mij met een strapon neukt en als apotheose op mijn lul komt zitten en mij berijdt tot ik klaarkom. Ik voorzie alle benodigdheden. Spreekt dit u aan en wil je een centje bijverdienen neem dan contact met mij op a.u.b.?  
20 dagen
Anemoon 66 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Wie wil me goed vullen
Mijn vriend wacht in de living. Wij vrijen in de slaapkamer. Hij hoort ons klaarkomen! Geen marathon maar je maakt dat ik klaar kom. Ik zorg ervoor dat je zonder zaad vertrekt. Wie? Een gezonde man in een relatie boven de 45 jaar uit Kortrijk of omgeving. Geen al te grote of dikke lul. Waar? In mijn appartementje. Wanneer? Woens- of donderdagnamiddag. En een centje, die we afspreken.