Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

B&V 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Onverwacht
Hoi allemaal, onverwacht hebben we deze avond vrij. En willen we dat invullen met iemand van jullie, B (58j) hetero, en V 52 (bi). We houden van gewone dingen als respect hygiëne en hoffelijkheid, … voor vanavond primeert vv , …. Zweepje… voorbinddildo … wie heeft er zin en wie weet ons te verleiden… Voor foto jagers en single opdringerige mannen. …. Het is niet omdat we zin hebben dat we overal voor vallen…. Succes! Benny en Vera  

Onverwacht
K & G 51 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Zaterdagavond
Hallo, wij zijn een beginnend koppeltje en willen voorzichtig onze grenzen aftasten. In eerste instantie elk met eigen partner in dezelfde ruimte. Wie weet, kan er meer… Vr is bischierig, man 100% hetero. Discretie is gevraagd en verzekerd. Enkel reacties met foto krijgen een antwoord, mannen alleen niet gewenst.  

Zaterdagavond
Stel 38 jaar Antwerpen - Malle
Koppelcinema
Wij, tof koppel van M38 en V36 willen binnenkort naar koppelcinema in Sluis gaan. Zijn er koppels die er al zijn geweest? Hoe gaat het er daar aan toe, wat zijn de beste momenten en ..... Eventueel een koppel dat ons wil vergezellen daar. Groetjes en wie weet 😘  
T&S 36 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Dinsdagavond 28 maart
Hoi allemaal, wij zijn een verzorgd en stijlvol koppel van 36 (zij, bi) en 45 (hij, hetero) jaar. Voor volgende week dinsdagavond 28 maart zoeken wij een leuk koppel dat net als wij een aangename babbel tijdens een gezellige kennismaking weet te apprecieren. ALs het goed klikt, zoeken we graag met elkaar de grenzen op waarbij er wat ons betreft ruimte is voor veel inclusief full pr. Wie heeft interesse om er met ons een warme aavond van te maken? We kunnen ontvangen en verplaatsen.  
Party four more 43 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Privéfeestje
2 single bon-vivants begin de 40 met de nodige savoir vivre organiseren een geil feestje voor een 8tal gelijkgestemde koppels en enkele single dames. Bubbels, classy, geil met stijl... Feestje gaat door in onze loft aan de kust. Bij interesse, graag een mailtje met jullie stats en foto's en wie weet tot gauw.  

Privéfeestje
Mel & Bruno 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vrije avond en op zoek naar ander koppel
Hallo, wij zijn een open minded koppel, hij 43j, gewoon gebouwd, tattoo - zij 36j bischierig, volslank, 95cup, tattoos, tepelpiercings en roker. Wij zoeken voor vanavond 18/03 een ander koppel om gezellig af te spreken en wie weet wat er komt. Wij hebben dit nog niet gedaan dus wel beetje spannend :) We houden ervan om samen te genieten en om te genieten met anderen, al dan niet met elkaar. We zijn niet specifiek op zoek iets, gewoon leuke tijd samen zonder preuts gedoe en genieten van een leuke avond samen. Wijzelf zijn van Aarschot en zoeken liefst iemand uit de buurt.  
10 dagen
Wij2 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaterdagavond
Hallo, Wij bezoeken morgenavond Shi**S in Gent, wie komen we nog tegen? Wij zijn koppel van 40j. niet onknap, slank tot normaal gebouwd. Vr. is bi, M is hetero. Stuur gerust een foto, en wie weet tot morgen...  
Koppeltje VhwV 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Hoi hoi wij wil een leuke date met ons wij zijn koppeltje 41 en 37 jaar ruimdenkend eerlijk speels vrouwtje hier is 200% bi 0496656883 whatsapp wie weet tot snel xx  

Leuke date
12 dagen
Denimized 33 jaar Antwerpen - Herentals
Eerste keer
Jong koppel beide slank man (33) vrouw (27) zijn opzoek naar een leuk koppel om elkaar in eerste instantie beter te leren kennen. Indien er een klik is wie weet wat de avond brengt. Ontvangen is geen probleem.  
Dubbel fun 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Iets nieuws....
Wij zijn een sprotief koppel Uit de regio Aarschot/Geel zij 44j hij 45j beide slank en hyghenisch,geen rokers. Zijn opzoek naar nieuwe dingen en willen grenzen verleggen. De v is bi schierig en de man wil haar dit laten ontdekken,we vinden het zeer opwindend om intiem te zijn in het bijzijn v andere. We hebben paar keer een club bezocht en dit is bij beide goed in de smaak gevallen,dus wie weet wie komen we daar nog tegen...? We hebben nog niet met een ander koppel afgesproken omdat dit nog nieuw is voor ons maar wie weet kunnen we samen naar een club of iets gaan drinken...met een drankje komen de lippen wat meer los en wie weet wat er nog allemaal kan gebeuren? We houden wel v uitdagen en genieten er ook van om onze tijd te nemen...de bedoeling is wel dat we de daad zelf met onze eigen partner doen maar een verloren handje is bij de juiste sfeer en stemming misch wel toegelaten wie weet? Of als de vrouw mij als vrouw wilt laten proeven en genieten?Graag een reactie met foto.  

Iets nieuws....
  1   2   3