Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hotkoppeltje 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoeken een vaste xxl boy voor geregeld
Hey leuk dat je even kijkt wij zijn een koppel van 37jen 42j uit reg sint truiden wat we zoeken is een xxl tussen 30 en 45j iemand die weet hoe een vrouw te plezieren indien u dit aanspreekt graag een leuke reactie en een foto erbij is zeker een pluspunt alvast geile likjes xxx  
Leukkoppel6 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
aantrekkelijke man gezocht voor vrijdag (lees advertentie!)
Goedemiddag! Vooraleer je reageert, graag even onze advertentie lezen a.u.b. We zoeken dus een extra man voor onze eerste vrouwgerichte trio ervaring deze week vrijdag. De man die we zoeken weet hoe hij een vrouw kan verleiden, teasen en de spanning opbouwen. Het gaat erom om haar te laten snakken naar intimiteit dan gewoon ‘broek af’ mentaliteit. Qua uiterlijk zou je moeten voldoen aan volgende criteria: niet roker, net kaal, groter dan 1m76, intiem geschoren, Belgische origine, liefst geen borsthaar en ‘besneden’ (ze houdt niet van te veel voorhuid). We zoeken expliciet voor deze week vrijdag avond. We kunnen niet ontvangen dus zou moeten doorgaan bij jou, wellness, … Graag reageren met een normale foto met beschrijving en hoe je de date zou ‘aanpakken’. De man van koppel doet de selectie, indien interesse maken we verder kennis via WhatsApp en kan daar eventueel concreet afgesproken worden samen met de dame. We kijken uit naar jullie reactie!  

aantrekkelijke man gezocht voor vrijdag (lees advertentie!)
Wij 3 49 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Samen
Wij zijn een koppel en huisvriend van eind veertig en eind vijftig met boeiende seksafspraken.Nu gaan we op zoek naar iemand met serieus grote en graag dikke pik.Mag eventueel black zijn.Beneden 20cm niet reageren,daar voldoen wij ook aan.We willen haar verrassen met een groter exemplaar om haar uit te dagen.Dinsdag 21/5 hebben we date.Kan ook voor latere datum.Stuur mail met je stats en omvang pik...en wie weet...leeftijd onbelangrijk.Discretie en hygiene des te meer.