Zoeken naar weet jij

Uw zoekactie voor weet jij leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
m39v28 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
op zoek naar iemand voor mmv
Koppel man 39 j 1m86 90 kg Vrouw 28j 1m60 75 kg d85 Zoeken leuke jongeman +- 18 cm die weet hou hij een vrouw moet bekoren, mmv vrouwgericht man is niet bi. eventueel op zoek naar iemand vast, wederzijds respect en discretie. graag mailtje met foto en alles begint met een goed gesprek relatief nieuw in dit wereldje :)  
23 dagen
Wij2 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Op zoek naar man
Hallo Wij zijn een gelegenheidskoppel die op zoek zijn naar een extra man om een eerste trio ervaring op te doen. Zij, 1m75, 38jaar en 85F cup, hij, 1m83, 39 jaar en normaal geschapen. Wij zoeken een bi(schierige)man. Hij moet zeker openstaan voor de man te pijpen en andersom, anders hoef je niet te reageren. Wij zoeken een knappe, grote, normale man die ook normaal geschapen is en van onze leeftijd. Vind je uzelf hierin, voldoe je aan onze voorwaarden, reageer dan zeker met uw info en een foto van je gezicht en speelgoed. Voldoe je niet, gelieve dan ook niet te reageren. We willen onze tijd met de juiste personen verdoen. Wie weet ben jij wel de juiste persoon!  
23 dagen
B en T 41 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Open minded koppel met cuckold gevoelens
Wij zijn een open minded koppel, op zoek naar een extra man om fijne momenten mee te beleven.. Zij is 40 en niet alleen aantrekkelijk, maar ook intelligent en zelfverzekerd. Hij is 42 jaar oud en wij beiden zijn op zoek naar iemand die past bij onze interesses en voorkeuren. We zijn op zoek naar een man met ervaring in cuckolding, iemand die passievol en interessant is in de ogen van haar en die zeker wat dominantie kan tonen richting hem. Het allerbelangrijkste is dat we iemand zoeken die de tijd wil nemen om haar te leren kennen en een klik met haar wil opbouwen. Als jij denkt dat je aan deze beschrijving voldoet en rond de 45 jaar bent, sportief en aantrekkelijk, dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Wie weet hebben we binnenkort wel een spannende avond samen!