Zoeken naar wensen

Uw zoekactie voor wensen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Bottomslet 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpen en neuken
Is er iemand die mij deze nacht na ongeveer 3 uur discreet kan ontvangen in de buurt en die ik mag pijpen en die mijn kont wil volspuiten. Sta verder voor veel open dus indien je nog andere wensen hebt mag je ze gerust laten weten. Ben zelf versa maar meer bottom.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geil?
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige cross-dressed slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag.  

cross-dressed slet zoekt
20 dagen
Lustslaafje 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Welke dominante man?
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 53 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen kan zonder probleem.  
20 dagen
Bottom gast 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoekt geile top(s)
Hoi, ik ben openminded bottom gast met strak gespoeld kontje en zoek voor zaterdag in de vroege avond en/of zondag overdag geile top(s) Met mooie geile neukstaaf en die kunnen ontvangen in de ruime regio. Keywords zijn pijpen tongen rimmen neuken. Veel is bespreekbaar. Zeker interesse in trio zodat beide gaatjes gevuld worden. Lang kunnen doorneuken en veel spuiten is een +. Reageer met stats, wensen en waar jij/jullie ontvangen. Afspreken via whatsapp. Geile groeten Horny bottom  
20 dagen
Maxim 37 jaar Vlaams-Brabant - Diest
BI37 vr ouder
189,86,18,37j, op zoek naar iemand 50+, bij voorkeur voor regelmatig, verzorgd, je kan door de week overdag ontvangen, je zoekt iemand die jou verwent of iemand om elkaar te verwennen. Ik verplaats me in Vlaams Brabant, Limburg en kempen. Ik hou van pijpen, rukken, likken, sta voor nieuwe dingen open en ben eerder bottom. Interesse? Graag jouw stats en wensen.  
20 dagen
Jean 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek extra oudere top man
Als onderdanige SiSi bot met weinig ervaring ben ik op zoek naar extra groot geschapen liefst wat dominante oudere top. Je vind ze weinig de eerlijke oudere oprechte top mannen. Indien jij een echte oudere groot geschapen dominante top bent laat snel iets weten. Laat je stats en foto na als ook je echte wensen Je krijgt antwoord met foto terug en met telefoon nummer om snel eerlijke afspraken te kunnen maken  
bttm ventje45 45 jaar Antwerpen - Mechelen
bttm voor top
bttm ventje voor top, ben zelf eerder en graag onderdanig bij de sex. ik hou van een mannelijke gast met een mooie lul beetje dominant is een plus. ik kan ontvangen in centrum mechelen maar bij mooi weer durf ik ook sex in de natuur.zie ook graag een foto en zeker van je lul en je wensen. 45j 178m 74kg  

bttm voor top
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geil ?
23 dagen
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10