Zoeken naar werkoveral

Uw zoekactie voor werkoveral leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
10 dagen
geile bi 40 jaar Antwerpen - Brecht
Hot Fuck zaterdagvoormiddag
Welke geile bouwvakker, arbeider, werkman… in werktenue wil zaterdag in de voormiddag zich lekker komen klaarneuken. Dit 40-jarig gespoeld bikontje zit klaar op bed. Je komt toe, zet je achter me. Jouw werkbroek op jouw enkels, rubber om jouw paal en gaan met die werkpik. Reacties met foto krijgen voorrang. Adres via whatsapp.  
10 dagen
Niels 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Afspraakje vnv in mijn camioncabine
Vanavond na 18u sta ik met camion op parking E17 Marke richting Gent en ontvang in cabine. Gordijntjes toe en zoek verwenning. Liever later wanneer donker is. 34jaar en ben door zware werk van laden en lossen en extra sporten mooi gebouwd -1m84 en 78 kg en donker hairy mannelijk. Intiem naturel. Welke jongere en slanke man tot max. 40 met heterolook wil verwennen ? Heb chems, olie en condoom. Neuken kan maar safe dus. Niet outdoor enkel cabine en laat enkel mannen binnen met eerlijke beschrijving. Geen vluggertjes, 1 man. Ik reageeer en spreek af bij intresse.  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
10 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Is er eindelijk een man die eens wil afspreken met me ik ont op men werk in de buurt van scherpenheuvel namelijk in messelbroek ik ben slank bi man bottem sletje 1m78 63kg 16x4 en veel is toegestaan intiem borst buik kontje tepels gesch tongen Pypen me Neuken tmag ook iemand zyn die dominant is ik ontvang je naakt vanaf 9h tot 15h  
11 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Iemand zin in slanke bi man bottem sletje ik ben 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch 16x4 alles is toegestaan geen taboes zeg maar wat je graag wil doen en we zien wel ik ontvang morgen op men werk in messelbroek by scherpenheuvel en deze keer geen fakers aub  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt en geblinddoekt klaar in donkere kamer. Je komt binnen, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf  

Darkroom fuck
11 dagen
's Avonds 58 jaar Antwerpen - Geel
's Avonds
Wie heeft interesse om zich 's avonds leeg te laten zuigen tot je in mijn keel spuit. Omwille van werk ben ik geregeld in Geel 's avonds. Als je kan ontvangen, prima, indien niet dan is cardate ook een mogelijkheid. Ernstige advertentie.  
11 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Ekeren
Bottom zoekt mannelijke hetero discreet
Slanke verzorgde kerel 30jaar, beetje sportief. Ik zoek een mannelijke top kerel liefst hetero die na zijn werk of eender wanneer zijn zaad wil komen dumpen. Zeer discreet.  
12 dagen
Joris 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jong ventje
Ik ben een actieve bi (59/178/80) die momenteel op hotel zit voor het werk. Ik zoek een jong onbehaard ventje op me gezelschap te houden. Wie kan en heeft zin, niets moet, veel kan?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10