Zoeken naar wie neem ik

Uw zoekactie voor wie neem ik leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 39 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Bijverdienen regio Veurne?
Is er een leuke vrouw regio Veurne of omstreken die graag iets wil bijverdienen? Ik, een 39j man, ben op zoek naar een leuk contact om af te spreken voor een pijpdate, een vluggertje of een langere date. Neem gerust contact op bij interesse.  
Erolover 40 jaar Antwerpen - Rumst
Bijverdienen?
Hey, Leuk dat je even de tijd neemt om mijn advertentie te bekijken.Ik ben op zoek naar een ruimdenkende slanke jongedame 18 tot 30 jaar die graag een centje wil bijverdienen op een leuke en lekkere manier. Sta je open voor prive amateur xxx film opnames (kan onherkenbaar dmv pruik of maskertje) geen extremen enkel solo en vrouw/man. Neem dan vlug contact met me op. Verdiensten zijn 50€ per kwartier beeldmateriaal. Minimaal 200€...Wie ben ik?Ik ben een slanke licht gespierde blanke belgische man met een hoge potentie en zin ,daar ik hygiene hoog in het vaandel draag ben ikzelf intiem onthaard en altijd fris , van een vrouw verwacht ik ook dat deze er ook zo over denkt. ik heb geen bril , baard, snor of buikje. Ik ben slank 1,77m en 65 kg intiem geschoren en redelijk flink geschapen 19cm.Hygiene en respect gevraagd en geboden. goedgekeurd 04/2024 Graag reactie met foto en een kleine voorstelling van jezelf.  

Bijverdienen?
Tom 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Kijken op de trein
Straks neem ik de trein van Brugge naar Kortrijk en vervolgens richting denderleeuw. Is deze van 13 of 14u. Welke dame fleurt mijn rit op? Niet naakt, maar iets tonen zou fijn zijn. Een inkijkje…  
thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
11 dagen
Heyhey 36 jaar Antwerpen - Boom
Date gezocht voor het weekend - 200 euro
Ik: respectvolle, hoogopgeleide Belgische man zonder type: ik kan iedereen aantrekkelijk vinden mits de juiste klik. Jij: max 45 jaar, hygienisch, discreet en je kan een beetje conversatie houden. Tijdstip: vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Locatie: af te spreken Vergoeding: 200 euro, en indien 420 liefhebber kan dat deel van de date zijn. Inhoud: rustig aan doen, opbouwen, geen gore of rare dingen gewenst. Wel je laten uitkleden, zachthandig bevoelen en het niet erg vinden dat ik wat de leiding neem. Stuur gerust een mailtje met een foto en van welke regio je bent en eventuele vragen. Je krijgt er eentje terug en dan kan je alsnog oordelen of we een deal hebben.  
18 dagen
Sauna men 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke dame kom ik tegen in thermen katara deze vrijdag?
Zoek voor vrijdagavond een dame die naar thermen katara wil komen. We spreken een bepaald uur af in de jacuzzi. Ik geef een beschrijving en enkele kenmerken hoe ik eruitziet. Ik die niet weet wie je bent. Komt bij me in de jacuzzi en na een tijdje neem je mijn pik vast en maakt hem lekker hard. Je speelt wat met mijn ballen. Daarna gaan we een plaatsje zoeken waar je me heerlijk pijpt. Kan ook achteraf in de auto. Hiervoor geef ik je 150 euro. Wie durft dit samen met me aan. Dame van een koppel kan ook.  
27 dagen
Dieter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jonge vrouw voor langgerekte fellatio-date
Verzorgde zakenman zoekt een frisse, slanke studente of jonge vrouw voor regelmatig betalend contact waarbij een goede aftrekbeurt en fellatio centraal staan. Je bent discreet, kan overdag ontvangen in het Gentse, bent bereid om topless te gaan, trots op je lichaam en houdt er van om een man te plezieren ? Neem dan gerust contact met me op. Ook graag onmiddelijk een herkenbare foto die ik discreet zal behandelen. De financiële vergoeding en uiteindelijke invulling van onze date(s) bespreek ik graag eens ik voel dat je me kan triggeren...  
30 dagen
Discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0487747082
Welke dame wil met me mee naar sauna deze namiddag?
Hallo, deze namiddag wil ik naar de sauna gaan in regio oost-Vlaanderen, privé of openbaar. Zou dit liefst samen met een toffe dame doen. Zou jij ook zin hebben om deze namiddag lekker samen te gaan genieten en het slechte weer te vergeten. Ik neem alle kosten op mij en trakteer jou met een extra voor je gezelschap. Laat me snel iets weten als je mee wil gaan genieten Ben zelf een verzorgde Vlaamse man Mvg