Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Suzie 42 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Dat ietsje meer...
Lees goed, reageer enkel op wat ik zoek: Ik zoek een leuke minnaar in W vl, die ook dat ietsje meer zoekt dan enkel sex of snelle wip,een verzorgde gentleman, met hoog libido, uithouding,passioneel? Niet kaal of kalend,groter dan 1m75,met flexibele agenda,vooral voorkeur woe en do,ikzelf: 1m70, 105c,volle kont, ietsje zwaarder dan gemiddeld, zeer passioneel. Voorkeur aan single man, tussen de 38 en 52 jaar. Niet voldoen=geen reactie!  
17 dagen
Zij 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Friend with many benefits
Ik ben een 40jarige, ietwat volslanke vrouw die op zoek is naar een leuke man om op regelmatige basis plezier mee te beleven. Iemand die graag de touwtjes in handen neemt, bij voorkeur hoogopgeleid en groter dan mezelf (1.77m). Ik heb lang bruin haar, hou van plezier maken en lachen. Er is iets teveel werk en te weinig plezier de laatste tijd, dus wie helpt me de balans in evenwicht brengen? Discretie is belangrijk.  
19 dagen
Vr 56j 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek
Ik een dame uit de Antwerpse kempen ben op zoek naar een man die net als ik houdt van een terrasje,etentje,dagje op stap,een babbel,genegenheid en ja als de klik er is kan er meer. Zeg maar een fwb. Als de woorden,respect,vertrouwen en hygiene ook voor jou belangrijk zijn ben jij mss wel diegene waar ik naar op zoek ben. Enige interesse,dan zie ik wel een berichtje verschijnen in men mailbox.  
26 dagen
Miss 31 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Wie weet..
Hoi, Langs deze weg ben ik op zoek naar iemand die net als ik op zoek is naar een vriendschap/liefdesrelatie.. Ik ben al enige tijd vrijgezel ( eigen beslissing). Ik ben een jonge goeduitziend ( van horen zeggen) dame, 31 jaar. Ik val persoonlijk op oudere types. Iemand die bereid is om mij te helpen. Reacties onder de 31jaar reageer ik niet Anderstalige reacties helaas ook niet. Communicatie is erg belangrijk, in een andere taal is dat gewoon onmogelijk.. Hopelijk vind ik hier wat ik zoek. Bij interesse kunnen we fotos uitwisselen via mail. Xxx